ΤΟΠΙΚΟ

Αμετάβλητη η κορυφή στο Β’ Ομιλο

αμετάβλητη-η-κορυφή-στο-β-ομιλο-836064

Με άνετες νίκες προχώρησαν ΓΣ Αλμυρού και Αίαντας Σούρπης στη 15η αγωνιστική, για το Β΄Ομιλο της Α΄Κατηγορίας, αφού ο ΓΣΑ επιβλήθηκε με 5-0 του Αετού στην Κερασιά, ενώ ο Αίαντας κέρδισε με 6-1 τον Αθλο στον Αλμυρό.

Αναλυτικά:

Αθλος – Αίας Σούρπης 1-6

Σκόρερ: (58’ Καμπουρίδης – 18’, 70’ Κατσαβριάς, 28’ Τσιάρας, 35’ 65’ 78’ Παπαδόπουλος)

Εύκολο απόγευμα για τον Αίαντα στο γήπεδο Αλμυρού απέναντι στον ουραγό Αθλο. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο, που πέτυχε τρία τέρματα (35’, 65’, 78’), η ομάδα της Σούρπης επιβλήθηκε με το ευρύ 6-1. Ο Κατσαβριάς σκόραρε δύο φορές (18’, 70’), ένα τέρμα πέτυχε ο Τσιάρας, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προς στιγμήν ο Καμπουρίδης.

ΑΘΛΟΣ: Μέμος, Μπέης (74’ Αγραφιώτης), Καμπουρίδης (68’ Νικολάου), Δημόπουλος (43’ λ.τ. Δάρας), Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Κοντοβάς, Επίσκοπος, Φάτσης, Φωτιάδης, Ξινός.

ΑΙΑΣ: Λαγός, Χουλιαράς, Κοντοβάς, Βέργας (46’ Γεωργίου), Καλοδήμος, Κοντογιωργάκης (60’ Κωστούλας), Μπούρας, Νικογιάννης, Τσιάρας (63’ Μαρμαγκιώλης), Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.

Μυρμιδόνες – Αστέρας 2-0

Σκόρερ: (49’ Eυθυμίου , 90’ Αντ. Φέζο)
Μετά από 3 σερί ήττες, οι Μυρμιδόνες επέστρεψαν σε επιτυχίες, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Ριζομύλου, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 49’ με τον Ευθυμίου, μετά από κεφαλιά πάσα του Γιάννη Αντζούρη. Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Σεσκλιώτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Άντι Φέζο με κοντινό πλασέ μετά από κεφαλιά πάσα του Μάντζαρη.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Σταμέλος, Τσαπέρος (60’ Γκάμπας), Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας, Αναστασίου (75’ Μάντζαρης), Αντ. Φέζο, Λάμπρου, Γ. Αντζούρης (80’ Κουτσούμπας), Κουάτσκα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Ρέβης (70’ Αποστολόπουλος), Μαγγιώρος, Ρουσσάς (40’ Ξέρας), Καραμανιώλας.

Πρωτεσίλαος – Διαγόρας 0-0

Σκόρερ: –

Δίχως να αναδείξει σκόρερ αλλά και νικητή, Πρωτεσίλαος και Διαγόρας, έμειναν μοιραία στο 0-0 στο γήπεδο του Πτελεού. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χριστέλο στο 26’, αλλά ο Καμπέρης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενώ ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι, με τον Καπούλα να είναι πρωταγωνιστής τέσσερα λεπτά αργότερα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σχουλής, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος (85’ Ν. Κόρκος), Σιαμανίκος, Χασιώτης (70’ Ακρίβος), Χριστέλος (58’ λ.τρ. Λεϊμονής), Ζαφειρίου, Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Πρασσάς, Γαλογαύρος, Γιαλούρας (75’ Αγριοτσόμπανος), Καραβασίλης (35’ Καρατζιώλης), Κουντούρης, Καραμανλής, Γιώργης (70’ Χαλιμούρδας), Καπούλας, Καμπέρης, Κάρρος.

Μικροθήβες – Μακρινίτσα 3-1

Σκόρερ: (47’ Παπανίκος, 65’ πεν. Λανάι, 85’ Ζγουλέτας – 64’ Κατσιάκης)

Μετά το «στείρο» 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπανίκου με την έναρξη της επανάληψης. Η Μακρινίτσα αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 64’ με τον Κατσιάκη. Ωστόσο, η ισοφάριση δεν κράτησε για πολύ, αφού ένα λεπτό αργότερα με πέναλτι του Λανάι η Ε.Μ.Α. πήρε και πάλι το προβάδισμα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ζγουλέτας στο 76’.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Καπαλίκας, Παπανίκος, Σκοτεινός, Κουφαλιδάκης (80’ Αθ. Βαλκανιώτης), Διαμαντένιας, Χορταργιάς, Ζιούλης, Ρομάριο (65’ Μπούσης), Λανάι, Καπέσιος, Ζγουλέτας (75’ Παπαδάκης).
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Κατσιάκης, Γ. Μαστακούλης (85’ Αρ. Μαστακούλης), Ευγ. Σαραφίδης, Παπακώστας (70’ Πέτσης), Καρασμάνογλου (60’ Κοπάνας).

Αετός Κερασιάς – Αλμυρός 0-5

Σκόρερ: (23’, 57’ Ν. Βούλγαρης, 35’ Αραπίτσας, 75’ Χειλάς, 88’ Τσόγκας)

Εύκολη επικράτηση για τον Αλμυρό στο ματς με τον Αετό, του οποίου επιβλήθηκαν με 5-0. Στο 23’ ο Βούλγαρης με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Αραπίτσα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 35’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 57’ ο Βούλγαρης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-0, πλασάροντας τον εξερχόμενο αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 75’ η σέντρα του Βούλγαρη βρήκε το Χειλά, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσόγκας στο 88’, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΑΕΤΟΣ: Μπουρίτας, Ντενίζ, Τσιουρής, Κολοκοτρώνης, Κοτρώνης, Γ. Βλαχάβας (75’ Χ. Ζήσης), Ν. Ζήσης, Μαρούφ, Κατσίκας (46’ Παπαδόπουλος), Καρυπίδης (70’ Μαρούλης), Στεργίου.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Πολυμέρου, Κουρτέλης, Σαράντος, Γρούνας, Κυργιάκος, Π. Βούλγαρης (65’ Χολέβας), Χειλάς, Τσόγκας, Αραπίτσας (60’ Μαλισιώβας), Δανόπουλος (60’ Κρανάς), Ν. Βούλγαρης.

Αγχίαλος – Δήμητρα 1-2

Σκόρερ: (68’ Πύλος – 76’ Χατζέλας, 89’ Τιμπλαλέξης)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Δήμητρα στην Αγχίαλο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1. Το πολύτιμο τρίποντο χάρισε στην ομάδα του ο Τιμπλαλέξης στο 89’, με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από πάσα του Δημήτρη Γκιούρκη. Το σκορ είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους στο 68’ ο Πύλος, ενώ το 1-1 για λογαριασμό της Δήμητρας σημείωσε με κεφαλιά ο Χατζέλας στο 76’. Δοκάρι για την ομάδα της Ευξεινούπολης είχε ο Ξηρομερίσιος στο πρώτο μέρος, ενώ οι Αγχιαλίτες βρέθηκαν κοντά στο 2-0, με το μακρινό σουτ του Κολώνη στο 73’ να μην καταλήγει στα δίχτυα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Ρωμανός, Αγγελαδάκης (72’ Τσαμπίρας), Μαυρόπουλος, Τσαρδακάς, Μπούτλας, Βέτσικας, Πύλος (72’ λ.τρ. Τσανάκας), Τοκαλής (85’ Σγατζής), Κολώνης, Τσακόγιας, Φούκης.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Γ. Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Κ. Παυλίδης (80’ Γκαρνίδης), Τιμπλαλέξης (90’ Αράπης), Θωμαΐδης, Παρίσης (46’ Δ. Γκιούρκης), Χατζέλας, Ξηρομερίσιος.

Ρεπό: Αχιλλέας Αχιλλείου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου