ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχή από το νέο πρωτάθλημα, εάν δεν υπάρξει κάθαρση…

αποχή-από-το-νέο-πρωτάθλημα-εάν-δεν-υπά-727927

Τα διαδοχικά ραντεβού μεταξύ των διοικούντων των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ προκειμένου να «χτίσουν» ένα κοινό μέτωπο κατά του παρασκηνίου που επηρεάζει εξωαγωνιστικά το ποδόσφαιρο, έφεραν εξελίξεις! Οι Ιβάν Σαββίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω ξεχωριστών ραντεβού που έγιναν στην Αθήνα, αποφάσισαν την συμπόρευση των ομάδων τους «εναντίον του συστήματος και της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό, το κοινό ζητούμενο είναι να επανέλθει η αξιοπιστία στον χώρο, όμως όχι μέσω σπασμωδικών κινήσεων, αλλά μιας ενιαίας και πιο ψύχραιμης στάσης.

Έτσι, οι τρεις σύλλογοι φέρονται να συμφώνησαν την αποχή από το επόμενο πρωτάθλημα, εάν πρώτα δεν υπάρξει αλλάξει σκηνικού, με αποφάσεις της δικαιοσύνης που θα φέρουν την κάθαρση στην ελληνική διαιτησία, την ΕΠΟ και κατ’ επέκταση στη Σούπερ Λιγκ.

Οι τρεις παράγοντες αναζητούν τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να πιέσουν για όσο το δυνατόν πιο άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των «στημένων» και την «εγκληματική οργάνωση», θέματα που έχουν αναδειχτεί μέσω εισαγγελικών πορισμάτων.

Στην ουσία μιλάμε για ένα «κοινό μέτωπο» μεταξύ των τριών πλευρών, ενώ ήδη εξετάζονται και οι παράμετροι στον ίδιο δρόμο να συμπλεύσουν και άλλες ομάδες που θεωρούν λανθασμένη τη δομή και τη λειτουργία της ΚΕΔ.

Οι τρεις «ισχυροί» άνδρες των ομάδων θεωρούν πως πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ακόμα και με την υλοποίηση αποχής από το νέο πρωτάθλημα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου