ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου δίπλα στην Εθνική Παίδων

η-νίκη-βόλου-δίπλα-στην-εθνική-παίδων-730197

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του προκριματικού ομίλου για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων στο βόλεϊ, που έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στις 8-10/1/2015.

Το εισιτήριο για την τελική φάση πήρε η Ρουμανία, δίκαια μιας και ήταν η πιο μονταρισμένη ομάδα και εξ αρχής το φαβορί. Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μην τα κατάφερε, όμως κέρδισε τις καρδιές και το χειροκρότημα του βολιώτικου κοινού που βρέθηκε στις εξέδρες, για την προσπάθεια που κατέβαλε.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, ήταν το Τμήμα Πετοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με επικεφαλής τον Head Coach της ομάδας, Παναγιώτη Ξανθόπουλο. Από την πρώτη ημέρα της άφιξης των διεθνών, ο προπονητής της Νίκης Βόλου βοήθησε στις προπονήσεις, στη μεταφορά από και προς το γήπεδο, στο γυμναστήριο με τα βάρη, σε αθλητικό υλικό, στην οργάνωση φιλικών, στη λειτουργία του ηχοσυστήματος, ενώ ο Σύλλογος διέθεσε συνολικά 22 αθλήτριες, τέσσερις από την ομάδα των γυναικών, εκ των οποίων οι Ναυσικά Αφέντου, Μαρίνα Κολοβού και Κατερίνα Γιαγκουνίδου ήταν οι spiker των αγώνων, η Ασημίνα Σταυρακοπούλου ήταν ο DJ στην κονσόλα του ήχου και 18 παγκορασίδες που διετέλεσαν το ρόλο των ball boys.

Μάλιστα, ο προπονητής της Νίκης Βόλου έλαβε τα εύσημα από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη, τον υπεύθυνο Εθνικών Ομάδων κ. Περικλή Μπακοδήμο και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας, Σωκράτη Τζιουμάκα και Αρη Γιαμακίδη, για την αμέριστη συμπαράσταση εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Βόλου και το Τμήμα Πετοσφαίρισης του Συλλόγου θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των Εθνικών μας ομάδων, όπως και σε κάθε ενέργεια της Ε.Ο.ΠΕ. για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην περιφέρεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου