ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύο Βολιώτισσες στις κορασίδες

δύο-βολιώτισσες-στις-κορασίδες-735357

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο τουρνουά κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή 40 επίλεκτων καλαθοσφαιριστριών απ’ όλη την Ελλάδα.

Το τουρνουά διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού «Ευάγγελος Πολύζος» στον Κολινδρό Πιερίας το διάστημα 3-7 Ιανουαρίου 2015. Τη Θεσσαλία εκπροσώπησαν δύο Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και συγκεκριμένα η Βάλια Χούτα του Basketball Club Volos και.η Κατερίνα Νούλα της Ανάληψης, οι οποίες είναι γεννηθείσες το 2000 καθώς και η Χρυσάνθη Μπενέκη των Τιτάνων Παλαμά, η οποία γεννήθηκε το 2001.

Και οι τρεις αθλήτριες έζησαν μια εξαιρετική εμπειρία, γνωρίζοντας αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και παίζοντας συνεχείς αγώνες.

Στο μεταξύ μετά από απόφαση της ΕΣΚΑΘ δημιουργούνται κλιμάκια κορασίδων σ’ όλους τους Θεσσαλικούς Νομούς. Το κλιμάκιο Μαγνησίας με προπονήτριες τις κ.κ. Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου θα προπονηθεί σήμερα Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 11.15π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο. Καλούνται όλες οι ομάδες να στείλουν επίλεκτες καλαθοσφαιρίστριες γεννημένες τα έτη 1999-2000-2001 για την τελική επιλογή της Μικτής ομάδας της Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου