ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Και επίσημα τέλος

και-επίσημα-τέλος-736722

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα του προσεχούς Σαββατοκύριακου για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική, χωρίς να συμπεριλάβει το παιχνίδι των κυανόλευκων με τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό. Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Λιβαδειάς, συμπληρώνονται τρεις αγώνες αποχής από το πρωτάθλημα για την ομάδα του Βόλου, μετά τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και ΟΦΗ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ο μη ορισμός του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και πρώτη του δεύτερου γύρου, επίσης στο Πανθεσσαλικό. Ετσι, μετά την δήλωση αποχώρησης της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα της Super League, συμπληρώνονται και οι τρεις αγώνες αποχής, επισημοποιώντας το φινάλε στην πορεία των κυανόλευκων στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, ο αγώνας ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/01/2015 και ώρα 19:30 (αντί για τις 17:15), ενώ ο αγώνας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα διεξαχθεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου