ΤΟΠΙΚΟ

Αναβολή στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ

αναβολή-στην-α-κατηγορία-επσθ-740937

Δεν θα γίνουν τελικά λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων οι αγώνες για τη 13η αγωνιστική (της 3ης και 4ης Ιανουαρίου) στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2015 ηταν προγραμματισμένο να γίνει η επανεκκίνηση στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά ο χιονιάς ανέβαλε το φινάλε του Α’ γύρου στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ και τώρα σε συνδυασμό με το ότι στις 25/1 υπάρχουν και εκλογές θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Οι χιονοπτώσεις κάλυψαν με χιόνι όλα τα γήπεδα της Μαγνησίας και στην ΕΠΣΘ βλέποντας ότι με αυτές τις συνθήκες υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών αποφάσισαν να μη γίνουν αγώνες για τη 13η αγωνιστική.

Ετσι η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοίνωσε την αναβολή της 13ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο το Νομό Μαγνησίας.
Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η διαμόρφωση του προγράμματος των αγώνων της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής. Στην β’ κατηγορία πάντως η επόμενη αγωνιστική θα γίνει στις 10 και 11 Ιανουαρίου όταν και θα αρχίσει ο β’ γύρος.

Η 13η αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Αρης Μ. – Α.Ε. Διμηνίου, Σαρακηνός – Ηρακλής, Μαγνησιακός – Δημητριάς, Ιωλκός – Σκιάθος, Πανιώνιος – Αγ. Παρασκευή, Ν.Α. Νίκης – Θησέας 0-3 α.α., Ρεπό: Α.Ε. 2002.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Διαγόρας – Αίας, Αστέρας – Γ.Σ. Αλμυρού, Πρωτεσίλαος – Δήμητρα, Αχιλλέας -Μακρινίτσα, Αθλος – Μικροθήβες, Αγχίαλος – Αετός, Ρεπό: Μυρμιδόνες.

Στη Β’ Κατηγορία στην επομένη 12η αγωνιστική θα γίνουν τα ματς: Ελευθεριακός – Δάφνη, Ακρόπολη – Απόλλων Καν., Τοξότης – Πηλέας, Ανθ. Γαζής – Παγασητικός, Σκόπελος – Αργοναύτες, Ρεπό: Αργαλαστή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου