ΤΟΠΙΚΟ

Παπαστεργίου: «Ομάδα για πρωταθλητισμό»

παπαστεργίου-ομάδα-για-πρωταθλητισ-742031

Στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου βρίσκεται η Α.Ε. Διμηνίου. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Κώστας Παπαστεργίου, που βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα και την έχει οδηγήσει στο αήττητο και τον τελικό του Κυπέλλου, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη φετινή πορεία, τις βλέψεις, το τι πρέπει να προσέξει η Α.Ε.Δ. για να κατακτήσει την πρώτη θέση, τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ δίνει και τις ευχές του ενόψει του νέου έτους.

Αναλυτικά, ο νεαρός τεχνικός σχολιάζει:

Για την φετινή προσπάθεια: «Η φετινή ομάδα είναι συνδυασμός ποδοσφαιριστών που έχουν ποδοσφαιρικές βλέψεις και θέλουν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία και ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την ομάδα και είναι ο σκελετός. Με τη βοήθεια και των συνεργατών μου προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έκανε πρωταθλητισμό».

Για το τι κρατάει από την μέχρι στιγμής πορεία και τους συνδιεκδικητές της Α.Ε. Διμηνίου: «Από τη φετινή χρονιά μέχρι στιγμής κρατάω το ότι η ομάδα για πρώτη φορά ως Α.Ε. Διμηνίου προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Οσον αφορά το πρωτάθλημα, η επίδοσή στην άμυνα και την επίθεση μάς έχει οδηγήσει στην πρώτη θέση. Εχουμε βάλει 32 και έχουμε δεχθεί μόλις δύο. Το θετικό είναι ότι είμαστε αήττητοι. Δεν έχουμε χάσει ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο, ούτε σε φιλικό. Η πορεία μας αντικαθρεπτίζεται και στους αριθμούς. Ολοι λειτουργούμε σαν οικογένεια. Είμαστε αυτό που λέμε ομάδα. Οποια παιδιά έχουν αγωνιστεί έστω και λίγο καταφέρνουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αγωνίζονται με παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους».

Για τους δύο ομίλους της Α’ Ε.Π.Σ.Θ., τους αντιπάλους και τα… πονηρά παιχνίδια: «Ενόψει του δεύτερου γύρου, οι τρεις βαθμοί διαφορά δεν σου δίνουν το πρωτάθλημα. Ούτε οι νίκες στα ντέρμπι. Τα λεγόμενα πονηρά παιχνίδια πρέπει να προσέξουμε και να παίρνουμε νίκες, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι. Υπάρχουν καλές ομάδες. Ο πρώτος όμιλος είναι πιο δυνατός από τον δεύτερο. Υπάρχουν τέσσερις – πέντε ομάδες στον όμιλό τους που θα μπορούσαν να κάνουν πρωταθλητισμό και στο 2ο όμιλο. Ο Θησέας για παράδειγμα είναι μία από τους καλύτερες ομάδες. Εχει βαριά φανέλα και είναι σύλλογος προσεγμένος στα διοικητικά, στα οργανωτικά και φυσικά έχει κόσμο που τον παρακολουθεί. Ολόκληρη την Αγριά».

Για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ απέναντι στον Σαρακηνό που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και τις ευχές ενόψει του 2015: «Ολο το Διμήνι ζει για τον τελικό. Η Α.Ε. Διμηνίου είναι το καμάρι του χωριού και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αθλητικό, ώστε να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει γιατί και ο Σαρακηνός είναι μία παραδοσιακά καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Εγω από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όσους εμπλέκονται στην Α.Ε. Διμηνίου, τους δύο προπονητές, τον τερματοφυλάκων Παναγιώτη Κόκορη και τον γυμναστή Γιώργο Κυριάκο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλο τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, καλή χρονιά στις ομάδες και τους συλλόγους και τη νέα χρονιά να δούμε καλύτερη μπάλα».

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου