ΒΟΛΕΪ

Νίκες …παντού για την Αργώ

νίκες-παντού-για-την-αργώ-752509

Επιτυχίες από άνδρες, γυναίκες και κορασίδες στα πρωταθλήματα βόλεϊ

Τριπλή επιτυχία το Σαββατοκύριακο για την Αργώ με νίκες από άνδρες, γυναίκες και κορασίδες στα πρωταθλήματα βόλεϊ.
Εύκολα επικράτησε την Κυριακή η ανδρική ομάδα της Αργούς, με νίκη 3-0 σετ επί του ΓΣ Δεσκάτης, σε αγώνα πρωταθλήματος της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα των κυανέρυθρων δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος. Το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ απουσίασε ο κεντρικός της ομάδας Αντώνης Τερνιώτης λόγω τραυματισμού.

Χωρίς δυσκολίες η διαιτησία της κας Τόκα Αικατερίνης και της κας Μπάρδα Ελενας του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

Τα σετ: 25-16,25-10,25-19

ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠ.) Τσοπάνος, Κούντριας, Πασπαράκης, Ιτούδης, Γκριμπιτζής Παπαδημητρίου, Λέντιο, Τσιάκαλος, Σωτηρίου, Κόκκας, Βούλγαρης,Μορφίδης

ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: (ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ) Τσιλινίκος, Μιχίδης, Γκαγκτζής, Δρούμπουρας, Κίτσιος, Χατζηζήσης, Κοτίτσας, Τσιάκαλος, Κουζούμης, Παπατσάνης, Λαμάρης, Γάλλος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 3-0

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3

ΡΕΠΟ: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Βαθμολογία

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 6β (6-0) 2αγ

ΑΣ ΑΡΓΩ 6β (6-1) 2αγ.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 6β (7-4) 3αγ.

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 3β (3-3) 2 αγ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3β (3-4) 2αγ.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 0β (1-6) 2αγ

ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 0β (0-6) 3αγ

Οι γυναίκες

Πολύ καθοριστικό παιχνίδι κέρδισαν οι γυναίκες της Αργούς το Σάββατο και μάλιστα μετά από μεγάλη μάχη η οποία κρίθηκε στο 5ο σετ, ύστερα από 2 ώρες και 40 λεπτά. Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 3-2 σετ του Φιλαθλητικού Αμπελώνα, ύστερα από μεγάλη ανατροπή του σκορ, καθώς δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και με πολλά λάθη κυρίως στο σέρβις και την ανάπτυξη, βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ. Στη συνέχεια όμως οι κυανέρυθρες κατάφεραν να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό, βρήκαν το ρυθμό τους και με πολύ καλύτερη επίθεση και σέρβις, πήραν τα δύο επόμενα σετ και ισοφάρισαν σε 2-2. Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε στο τάι μπρέικ, στο οποίο η Αργώ με ανεβασμένη την ψυχολογία επικράτησε με 15-13. Από το παιχνίδι αυτό απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η ακραία της Αργούς Τάσσου Αθηνά.

Πολύ καλή η διαιτησία της κας Τόκα Αικ. του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

Τα σετ: 21-25,20-25,25-21,25-9,15-13

ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΡΗΓΑΣ) Διάλλα, Λεφάκη, Καραναστάση, Γεωργουλά, Σταματίου, Αντωνίου, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Παπούλια, Φιλιππίδη, Γάκη, Κορομηλά.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: (ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ) Λυγούρα, Ντιζέ, Κοκκίνου, Ντιζέ Ε, Κονταλέξη, Φάκα, Αντύπα, Νταφούλη Ε, Καλογήρου, Ούρδα, Λαφαζάνη, Νταφούλη Μ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΡΓΩ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3-2 σετ

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-3 σετ

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (αναβλήθηκε)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 3-0 σετ

Βαθμολογία

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 9 (3 αγώνες)

ΑΣ ΑΡΓΩ 8 (3 αγώνες)

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3 (1 αγώνα)

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3 (3 αγώνες)

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2 (2 αγώνες)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 2 (3 αγώνες)

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 0 (2 αγώνες)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 0 (3 αγώνες)

Πρωτάθλημα κορασίδων

Με νίκη των κορασίδων ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της Αργούς, οι οποίες νίκησαν χθες στη Λάρισα τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό β’ με 3-0 σετ και μαζί με τις νίκες των γυναικών και των ανδρών έκαναν το 3 στα 3.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου