ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να μην χάσει έδαφος

να-μην-χάσει-έδαφος-754078

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται αύριο με τον Τύρναβο με στόχο τους τρεις βαθμούς

Να μην χάσει άλλο έδαφος από την κορυφή έχει πλέον στόχο ο Ολυμπιακός που αγωνίζεται αύριο με τον Τύρναβο με τον κόσμο στο πλευρό του με μόνο στόχο τους 3 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, γνωρίζοντας πως δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του να φτάσουν στη βαθμολογία τις ομάδες που προπορεύονται αλλά αύριο στο τελευταίο ματς του 2014 στο Βόλο και στο ΕΑΚ (14/12, 15.00) με τον Τύρναβο μόνος στόχος είναι η νίκη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι παίκτες του Γιώργου Κούτση θα πρέπει να κερδίσουν τα δύο παιχνίδια που έχουν μπροστά τους μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει των Χριστουγέννων. Μετά το παιχνίδι με τον Τύρναβο ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Αιγινιακό εκτός έδρας την Πέμπτη 18/12, ενώ την 10η αγωνιστική (21/12) ο Ολυμπιακός θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκάφτονται πάντως μόνο το παιχνίδι με τον Τύρναβο και πως θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες. Η μοναδική απουσία που θα έχει ο Ολυμπιακός στο αυριανό κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι αυτή του Κλάρενς Μπιτάνγκ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τη Λαμία και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Ο νεαρός Νικολιάς όπως φαίνεται θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπιτάνγκ στην ενδεκάδα χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη. Ο Στάθης Ρόκας ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έχει τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ και έτσι άλλα προβλήματα εκτός του Μπιτάνγκ δεν υπάρχουν.

Τα εισιτήρια

Στην κυκλοφορία είναι από χθες τα εισιτήρια του αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου αύριο Κυριακή 14/12/2014 στις 3.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από σήμερα στα εξής σημεία:

• Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, Βόλος, 2421032110,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (Έναντι Park Hotel), Βόλος, 2421033514

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, 38222, Βόλος, 2421041951

• Σύνδεσμος Austian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, Ν. Δημητριάδα

Αύριο Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

*Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ:

Παρασκευή: 5.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Σάββατο: 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

Κυριακή: 11.00 π.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία και Παιδικά με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο τον Τύρναβο θα διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια αγώνα για ανέργους. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από τα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο. Η ΠΑΕ θέλει να υπενθυμίσει ότι τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και για την είσοδο τους οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν ταυτοποιητικά στοιχεία.

*Ο Ισπανός Βιθέντε Ρομέρο δεν ικανοποίησε και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν πριν καλά – καλά γίνει παρών. Ο Γιώργος Κούτσης που δοκίμασε τον ποδοσφαιριστή, είδε ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει και έτσι η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου