ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει Ελληνικό και δικαίωση

περιμένει-ελληνικό-και-δικαίωση-754826

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένσταση και θα κερδίσει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ενώ την Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει δύσκολο έργο παρότι παίζει στο Βόλο με την πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού, ταυτόχρονα έχει πολλές ελπίδες να κερδίσει το ματς που έχασε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ λόγω ένστασης!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, διότι λόγω έλλειψης γιατρού αγώνα, ο τραυματισμός της αθλήτριας Αννας Ταντουρόφσκα δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την προσπάθειά της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Να σημειωθεί ότι τη στιγμή του τραυματισμού της εν λόγω αθλήτριας, στο 30ο λεπτό περίπου, το σκορ του αγώνα ήταν 49-44. Οπως ανέφερε μιλώντας και στον spor fm από την διοίκηση του Ολυμπιακού ο Αλέκος Μεταφτσής «η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι σαφής, αναφέρει ότι είναι υποχρεωτική η παρουσία του γιατρού, με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου, ενώ με πρόσφατη διευκρινιστική εγκύκλιό της η ΕΟΚ (5-11-2014), προς όλα τα σωματεία, αναφέρει ρητά ότι είναι λόγος ματαίωσης αγώνα η μη παρουσία γιατρού και κατακύρωσης του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα. Ηδη η ένσταση κατατέθηκε στην Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ και αναμένουμε το αυτονόητο, δηλαδή τη δικαίωσή της και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ μας ομάδας μας» .

Πάντως εκτός από τη δικαίωση ο Ολυμπιακός περιμένει και κόσμο με το Ελληνικό.

Οι ερυθρόλευκες που έχασαν στον Α’ γύρο αλλά έχουν φιλοξενήσει και σε φιλικό παιχνίδι την αντίπαλό τους με την οποία διατηρούν καλές σχέσεις, το μεσημέρι Κυριακής θα βρεθούν απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και είναι και ευκαιρία τον αγώνα να δουν αρκετοί φίλαθλοι. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί τον κόσμο στο ΕΑΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Ελληνικό. Συγκεκριμένα: «Με τον αγώνα με την περσινή πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα της ΑΕ Σουρμένων – Ελληνικού συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής . Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και με το χειροκρότημα του να δώσει ώθηση στα κορίτσια και στον προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη, έτσι ώστε να φανούν αντάξιες απέναντι στην κορυφαία ίσως ομάδα του πρωταθλήματος.

Το εισιτήριο, ως οικονομική ενίσχυση, που είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών της ομάδας, έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τους μεγάλους και στα 3 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους κλπ, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι και καλούμε όλους του φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του γυναικείου μπάσκετ να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ομάδας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παρουσίας της στην Α1 Εθνική κατηγορία».

Οι ερυθρόλευκες την Κυριακή θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη εμφάνιση ενώ οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής (13-14/12) της Α1 Γυναικών είναι οι εξής:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός – Τερψιθέα Γιακείμη – Μαγκουνής (Βιδάλης)

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Βούλας 12.00 Πρωτέας Β. – Παναθλητικός Καραλής – Μαυρατζάς (Παππάς)

Ν. Ρύσιου 12.00 Αναγέννηση ΝΡ – ΠΑΟΚ Θεοδώρου – Δαμίγος (Παπαδόπουλος Ν)

ΕΑΚ Βόλου 12.00 Ολυμπιακός Β. – Ελληνικό Φουτζήλας – Τσοκόλης (Μόρφη Γ)

Κω 12.00 Ιπποκράτης – Παναθηναϊκός Τσαρούχα – Καρδάρης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου