ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία και ήττα για τις Μικτές

ισοπαλία-και-ήττα-για-τις-μικτές-755907

Στην εξ αναβολής 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος των Ενώσεων χθες στη Λάρισα

Η εξ αναβολής 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων διεξήχθη χθες με τις Μικτές της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας να αγωνίζονται στη Λάρισα απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.Λ. Οι Νέοι παρέμειναν στην κορυφή του 4ου ομίλου, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην πρώτη τους απώλεια, ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν με 4-1 και απομακρύνθηκαν από την πρώτη θέση.

Δεν άφησαν την κορυφή

Με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων και τους Νέους του Γιώργου Γάτου να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Βολιώτες είχαν τον πρώτο λόγο με το ματς ωστόσο να κρίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κοντινό σουτ του Κακαράντζα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 87’ ο Λιάκος ισοφάρισε από κοντά με σουτ σε 1-1 και στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης, επειδή έβγαλε τη φανέλα του, πανηγυρίζοντας.

Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Σκούρας, Μπάμης, Μπασαγιάννης(76’ Κακαράντζας), Μάρης, Κατσιαρός, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Φλώρος(46’ Γιαννακός), Τσιάτας, Κώτσιας, Γκατζούλης(88’ Ντανίκας).
Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Σπηλιόπουλος, Κρανιάς, Κόκκαλης (58’Μασούρας), Καραδήμητρος, Μπαλαμώτης (85’ Μωυσίδης), Τσάμης, Σαμαράς, Τσιάνος, Φιλίππου (38’ Λιάκος), Σαλαμούρας, Τζοβάρας.

Ηττήθηκαν οι Παίδες

Την ήττα με 4-1 από τους Παίδες της Λάρισας γνώρισαν οι παίκτες της Μικτής Ε.Π.Σ.Θ. Στο γήπεδο Νέας Πολιτείας, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 30’ με γκολ του Καμπέρη, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Τσουκάλη προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά ο Φουρκιώτης που βγήκε τετ α τετ αστόχησε και η Λάρισα έφτασε σε τρία ακόμη γκολ με τους Καμπέρη (52’), Πινακά (59’) και Δάκτυλα (63’), ενώ οι Βολιώτες μείωσαν με σουτ του Τσελεπίδη στο τελικό 4-1.

Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκοβας, Κολοκυθόπουλος, Μπουροτζήκας, Μαλάκος, Κοτσιανούλης, Καμπέρης(69’ Θεοδώρου), Ζαχαράκης(44’ Δάκτυλας), Πινακάς(73’ Φουρίκης), Λαζαρίδης.

Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τσιτσιρίγκος, Κλώθος, Θεοδωρόπουλος, Μπιρμπίλης, Κούκιος, Νιαώτης (57’ Χατζόγλου), Λιάτσικος, Κανελλάκης, Φουρκιώτης (73’ Κόφφας), Μπάλλας (67’ Δαρής), Τσελεπίδης.

Τα χθεσινά αποτελέσματα της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής

ΠΑΙΔΕΣ

Ε.Π.Σ. Τρικάλων – Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 3-1

Ε.Π.Σ. Λάρισας – Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 4-1

Ρεπό: ΕΠΣ Πιερίας

ΝΕΟΙ

Ε.Π.Σ. Τρικάλων – Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 2-2

Ε.Π.Σ. Λάρισας – Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 1-1

Ρεπό: ΕΠΣ Πιερίας

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Τετάρτη 17/12

Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας – Ε.Π.Σ. Πιερίας

Ε.Π.Σ. Λάρισας – Ε.Π.Σ. Τρικάλων

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Καρδίτσας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΙΔΕΣ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ. ΑΓ

1.Ε.Π.Σ. Λάρισας 12 (4)

2.Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 7 (4)

3.Ε.Π.Σ. Πιερίας 4 (4)

4.Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 3 (4)

5.Ε.Π.Σ. Τρικάλων 3 (4)

ΝΕΟΙ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ ΑΓ.

1.Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 10 (4)

2.Ε.Π.Σ. Πιερίας 6 (4)

3.Ε.Π.Σ. Λάρισας 5 (4)

4.Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 4 (4)

5.Ε.Π.Σ. Τρικάλων 2 (4)

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου