ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ Καλλονής 2-0

νίκη-βόλου-αελ-καλλονής-2-0-758916

Ζωντανή στο… κυνήγι της παραμονής στην Super League έμεινε η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής, στο δεύτερο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν και ξεκόλλησε για πρώτη φορά από την τελευταία θέση.

Το «συγκρότημα» του Παναγιώτη Τζαναβάρα έφτασε στους 7 βαθμούς σε 12 ματς, έναν περισσότερο από τον Εργοτέλη, ο οποίος… δοκιμάζεται τη Δευτέρα (8/12) στην Κομοτηνή, απέναντι στον Πανθρακικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες ήταν ο Σκούρτης, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα, αρχικά στο 46’ και τέλος στο 77ο λεπτό.

NikiKalloniMVP

Ο Βασίλης Σκούρτης επέστρεψε στην αποστολή της Νίκης Βόλου, πήρε το… χρίσμα από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στο αρχικό σχήμα και τον δικαίωσε απόλυτα, μια και με τα δύο προσωπικά του τέρματα, οι Βολιώτες πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησαν για πρώτη φορά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (46’ Αργύρης), Μαχλελής, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης (70’ Κυζιρίδης), Κοτσαρίδης, Μάρτινς, Σκούρτης (80’ Τζιώρας).

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Κειτά, Λεοζίνιο (59’ Ναβάρο), Μανούσος (68’ Κύπρου), Καμαρά, Ντελγάδο (79’ Μίνγκας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου