ΒΟΛΕΪ

Νίκη για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ

νίκη-για-τις-γυναίκες-του-ολυμπιακού-σ-763442

Δύο ώρες χρειάστηκαν τα κορίτσια του βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου για να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση και μαχητικότητα του Α.Ο. Σκοπέλου. Αν και προηγήθηκαν με 2-0 στα σετ, κάποιες στιγμές χαλάρωσης και επανειλημμένων λαθών, καθώς και η απουσία βασικών παικτριών, οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.

Ξεκινώντας δυνατά στο πρώτο σετ, το οποίο και πήραν άνετα με 25-7, τα κορίτσια του Ολυμπιακού πήραν το δεύτερο με 26-24. Στη συνέχεια παρουσίασαν κάμψη και χαλαρότητα, με αποτέλεσμα να χάσουν το τρίτο σετ με 25-19 και φτάνοντας στο τέταρτο, αν και σε κάποια σημεία είχαν προβάδισμα 5 πόντων, κάνοντας αρκετά επιπόλαια λάθη σε κρίσιμα σημεία, υποχρεώθηκαν σε χάσιμο του σετ με 25-23.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, αν και ξεκίνησαν άσχημα, κατάφεραν να βρουν τον καλό τους εαυτό και να το πάρουν με 15-12 και μαζί με αυτό και τον αγώνα με 3-2 σετ.

Για την επόμενη αγωνιστική, καλούνται να αντιμετωπίσουν στη δύσκολη έδρα της Αγιάς, τον τοπικό Ερμή, ο οποίος προέρχεται και αυτός από νίκη επί του Γ.Σ. Βόλου. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ολυμπιακού, για να είναι μέσα στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου, που θα οδηγήσουν στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το ρόστερ της ομάδας ήταν (Μαλλιάρας Νίκος): Μαλλιάρα Νατάσα, Τσιάτσιου Ματούλα, Κουκούμη Ράνια, Καζοπίδου Βάσω, Καραποναρλίδου Μένια, Γκισγκίνη Ειρήνη, Κουτσαφτή Ελένη, Κωφίδου Ολυμπία (λίμπερο), Βασιλάκη Κων/να, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κολοβού Σοφία και Κουκούλη Βάσω.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου