ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανεβάζει στροφές εν όψει Ντιναμό Μινσκ ο ΠΑΟΚ

ανεβάζει-στροφές-εν-όψει-ντιναμό-μινσ-771631

Στο εντατικότερο σημείο της είναι από τη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης στην Λευκορωσία απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ, που είναι και το προτελευταίο στη φάση των ομίλων του Europa League.

Στην προπόνηση οι παίκτες δούλεψαν σε εκρηκτικότητα και ταχυδύναμη με μπάλα σε δύο σύνθετες ασκήσεις, οι οποίες περιλάμβαναν πάσες, γεμίσματα από τα πλάγια και τελειώματα με σουτ ή κεφαλιά στην κίνηση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διπλό στο οποίο δεν πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο και με την προοπτική να πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ, εφόσον βέβαια είναι καλά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πέραν αυτού, οι Ρόμπερτ Μακ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Στέλιος Ποζατζίδης έκαναν ατομικό, ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Χέντβιγκες Μαντούρο ξεκίνησε τρέξιμο και ο Στέλιος Πόζογλου έμεινε στο γυμναστήριο.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο το μεσημέρι στην Τούμπα και στη συνέχεια στις 3 μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μινσκ με πτήση τσάρτερ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου