ΜΠΑΣΚΕΤ

Στόχος η ανάκαμψη

στόχος-η-ανάκαμψη-772941

Σήμερα με την 7η αγωνιστική δίνεται η συνέχεια του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η Μεταμόρφωση θα υποδεχτεί στο Βόλο τον Γ.Σ Σιάτιστας, ενώ η Νίκη Βόλου χωρίς τον Κατσαλή αγωνίζεται στην Κοζάνη με τον τοπικό Ηρακλή.

Η Μεταμόρφωση πρέπει με κάθε τρόπο να φτάσει στην 4η νίκη, αφού φιλοξενεί το Γ.Σ. Σιάτιστας μια ομάδα με τους ίδιους ακριβώς στόχους που δεν είναι άλλοι από την παραμονή στην κατηγορία… Η Μεταμόρφωση, έχει ένα βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με Σιάτιστα και Ηρακλή Κοζάνης, ενώ γενικά μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων έχει παιχνίδια στα μέτρα της.

Οι κιτρινόμαυροι που διατηρούν το αήττητο στο Βόλο θέλουν αρχικά σήμερα τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Σιάτιστας που παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει κι ένα διπλό στην Έδεσσα, αλλά και μία μεγάλη νίκη επί του Αγρινίου.

Ο Αντώνης Μυριτζής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Καραγεώργο που υπέφερε από ίωση, ενώ ο Παπούλιας είναι πιο έτοιμος. Η Μεταμόρφωση θα έχει πάντως δυνατό τον Παναγιώτη Νάνη και τον Παλάσκα. Ακόμη οι Αγκρής, Γιωτόπουλος, Γεωργαντάς, Τσιτσιγιάννης, Παρασκευάς, Σκαμάγκας, Διανέλλος, Καραγεώργος και Παπούλιας, θα είναι στη διάθεση του Αντώνη Μυριντζή.

*Δύσκολο ματς σήμερα για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς αγωνίζεται στην Κοζάνη κόντρα στον Ηρακλή που μετρά μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Στη συνέχεια η Νίκη Βόλου έχει πάλι δύσκολο ματς αφού αγωνίζεται και πάλι εκτός με τον Αίολο Αστακού. Μετά από τα δύο αυτά δύσκολα ματς έρχεται το παιχνίδι με τον ουραγό Πανεδεσσαϊκό, για το οποίο παίκτες και τεχνική ηγεσία υπολογίζουν τη νίκη, αφού είναι από τα παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν για να έχουν ελπίδες.

Παντός προέχει το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης όπου ο Βασίλης Καραΐσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λευτέρη Κατσαλή, που ταλαιπωρείται από θλάση.

Οι Τζίνης, Οικονόμου, Μαστοράκης, Καραθανάσης, Τσώλης, Λατσίνογλου, Κέτουλας, Τάσσος, Τοκατλίδης και κάποιοι νεαροί θα είναι στη διάθεση του Β.Καραΐσκου για τη Νίκη Βόλου.

Το σημερινό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΔΑΚ Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρεβ. – Αγρίνιο Παζόλης – Κοντογιάννης (Κηπουρίδης)

ΔΑΚ Μελίκης 18.00 Μελίκη – Διόσκουροι Κοζ. Τσοκόλης – Εμμανουήλ (Κοντόζης)

ΔΑΚ Βόνιτσας 17.00 Βόνιτσα – Καστοριά Σοφιανόπουλος – Κουτσοδήμος (Κανελλόπουλος)

Βάκης Παρασκεόπουλος 18.00 Μεταμόρφωση Β. – Σιάτιστα Παπαγεωργίου – Μυσιρλής (Τσιργούλας)

ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Ηρακλής Κοζ. – Νίκη Βόλου Σιταρίδης – Μαραθιώτης (Πλεξίδας)

Καρδίτσας 18.00 Καρδίτσα – Πανεδεσσαϊκός Τσούλης – Τριανταφυλλίδης (Τέγα)

Αλκαζάρ 17.00 Λάρισα 1964 – Αίολος Αστακού Λαζαρίδης – Τζίμα (Βαρνάς)

Συνεχίζει αήττητος ο Αίολος

Ο Αίολος Αστακού σε εξ αναβολής ματς κέρδισε στα Γρεβενά επικρατώντας του τοπικού Πρωτέα με 60-63 κι έκανε το 6/6

Η βαθμολογία

1. Αίολος Αστακού 12 6-0

2. ΑΕ Λάρισας 12 6-0

3. Καστοριά 11 5-1

4. Αγρίνιο 10 4-2

5. Ηρακλής Κοζ. 10 4-2

6. Μεταμόρφωση 9 3-3

7. Διόσκουροι 9 3-3

8. Μελίκη 9 3-3

9. Καρδίτσα 8 2-4

10. Νίκη Βόλου 8 2-4

11. Σιάτιστα 8 2-4

12. Πρωτέας Γρ. 7 1-5

13. Βόνιτσα 7 1-5

14. Πανεδεσσαϊκός 6 0-6

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου