ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον Πλεξίδα δεν πλήττεις

με-τον-πλεξίδα-δεν-πλήττεις-7969

Με τον Βαγγέλη Πλεξίδα ποτέ δεν πλήττεις. Οι… παλινωδίες του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ συνεχίστηκαν, αφού μετά την προχθεσινή (16/11) ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας της ΠΑΕ εκδόθηκε χθες (17/11) νέα, σύμφωνα με την οποία οι… εργασίες επαναρχίζουν άμεσα.

Με λίγα λόγια η ΑΕΛ μετά από παύση μιας ημέρας, που είχε ως σκοπό «να επανέλθει η ηρεμία, να χαμηλώσουν οι τόνοι και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι (!)», επαναρχίζει με απόφαση Πλεξίδα τη λειτουργία της, με τον τελευταίο να βάζει και πωλητήριο στην ΠΑΕ θέτοντας ταυτόχρονα χρονικό όριο 15 ημερών, ώστε να βρεθεί επενδυτής.

Μάλιστα οι απαιτήσεις του, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα είναι οι ελάχιστες δυνατές, χωρίς, ωστόσο, να καθορίζεται το ποσό που θα ζητηθεί (κάποιες εκτιμήσεις μιλούν για ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, όσο και το μετοχικό κεφάλαιο) από τον υποψήφιο επενδυτή.

Τώρα το αν η νέα ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ, που προαναγγέλλει και τη σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου, αποτελεί μια ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού – αναφορικά με το «πωλητήριο» – από πλευράς Πλεξίδα, το γνωρίζει επί της ουσίας ο ίδιος.

Το σίγουρο είναι ότι ο τελευταίος έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό τη στήριξη της πλειονότητας του κόσμου, με τους οργανωμένους, άλλωστε, να είναι ξεκάθαρα απέναντί του προτιμώντας ακόμη και το… δρόμο της Γ’ Εθνικής από το να συμπορευτούν μαζί του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου