ΜΠΑΣΚΕΤ

Για τη νίκη στο ντέρμπι

για-τη-νίκη-στο-ντέρμπι-11182

Μετά από δύο νίκες έδρας η Νίκη Βόλου θέλει να κερδίσει και το σημερινό ντέρμπι με την αήττητη ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.

Στην ομάδα της Νίκης Βόλου έχει σημάνει συναγερμός για το σημερινό παιχνίδι και ο Βασίλης Καραΐσκος ποντάρει στους παίκτες αλλά και τον κόσμο ενώ αγωνιστικά, πρόβλημα με διάστρεμμα αντιμετωπίζει ο νεαρός, Απόστολος Βασδέκης, ενώ στις προπονήσεις λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν συμμετέχει ο Ραφαήλ Μπίζιος.

Οι Τζίνης, Τοκατλίδης, Οικονόμου, Κατσαλής, Τσώλης, Θεοδώρου, Κέτουλας, Τάσσος, και κάποιοι νεαροί θα είναι στη διάθεση του Β. Καραΐσκου για τη Νίκη Βόλου.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών βοηθώντας την προσπάθεια της ομάδας.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» καλούν όλους τους φιλάθλους να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού, όπως αρμόζει στη δυναμική του μεγάλου συλλόγου μας και να τους υποστηρίξουν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν. Καλούμε επίσης τον κόσμο να συμβάλει με ένα μικρό ποσό ως οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη να αντιμετωπίσει τα τεράστια λειτουργικά έξοδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι η βοήθεια του κόσμου αποτελεί τη μόνη πηγή εσόδων για την ομάδα. Η σημερινή Κυριακή είναι αφιερωμένη στη γιορτή του μπάσκετ. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές».

Ανακοινώσεις όμως εξέδωσαν για τον αγώνα τόσο το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης όσο και η λέσχη γυναικών Blue Diamonds.

Η AEΛ έχει 5 στα 5 μέχρι σήμερα, διαθέτει την καλύτερη επίθεση (425 π.) και το ρόστερ της αποτελούν οι Κουρής, Τέλιος, Σαριμπαλίδης, Τσιλούλης, Τσούτσος, Μηλιώνης, Κονδυλόπουλος, Σταυρόπουλος, Μπλιάτζας, Ψάλτου, Κόκκας και Πολίτης.

Συνέχεια θετικών αποτελεσμάτων θέλει σήμερα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Μεταμόρφωση. Ο Αντώνης Μυριτζής ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καστοριά, έχει αμφίβολο τον Παναγιώτη Παπούλια που τον ταλαιπωρεί θλάση από τον προηγούμενο αγώνα, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά.

Η Μεταμόρφωση θα έχει πάντως κανονικά τον Παναγιώτη Νάνη και τον Παλάσκα ενώ και οι Αγκρής, Καραγεώργος, Γιωτόπουλος, Γεωργαντάς, Τσιτσιγιάννης, Παρασκευάς, Σκαμάγκας, Διανέλλος αλλά και ο Παπούλιας, θα είναι στη διάθεση του Αντώνη Μυριντζή.

Η 6η «στροφή»

Τους διαιτητές των αναμετρήσεων της σημερινής 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

ΔΑΚ Έδεσσας 18.00 Πανεδεσσαϊκός – Πρωτέας Γρ. Τριανταφυλλίδης-Αγραφιώτης (Ελευθεριάδης)

ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο – Μελίκη Κουτσοδήμος-Νάστος (Κωστής)

ΔΑΚ Κοζάνης 17.00 Διόσκουροι – Βόνιτσα Γαζέτας-Μαραθιώτης (Κηπουρίδης)

Καστοριάς 18.00 Καστοριά – Μεταμόρφωση Βόλου Κοϊμτζόγλου-Πετανίδου (Βόντζας)

Σιάτιστας (Νέο) 18.00 Σιάτιστα – Ηρακλής Κοζ. Μαντήλας-Ζιώγας (Μερτζάνης)

Βόνιτσας 17.00 Αίολος Αστακού – Καρδίτσα Ρίζος-Πετρόπουλος (Ρόζης)

Ν. Ιωνίας 18.00 Νίκη Βόλου – Λάρισα 1964 Ξέρας-Καρακώστας (Μόρφη Γ)

Συνεχίζεται στις 19/11 το Πρωτέας – Αίολος

Η αναμέτρηση μεταξύ του Πρωτέα Γρεβενών για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Βορρά της Γ’ Εθνικής θα συνεχιστεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας διεκόπη στο 13’ -οι ομάδες ήταν ισόπαλες 13-13- λόγω ολισθηρότητας του γηπέδου εξαιτίας της υπερβολικής υγρασίας που υπήρχε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου