ΤΟΠΙΚΟ

Σκληρές «μάχες» για Ρήγα – Πύρασο

σκληρές-μάχες-για-ρήγα-πύρασο-23173

Η έκτη… στροφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής διεξάγεται σήμερα, όπου για τον 2ο όμιλο Ρήγας Φεραίος και Πύρασος δίνουν σημαντικές μάχες. Οι Βελεστινιώτες φιλοξενούνται από την Κοζάνη, ενώ οι Αγχιαλίτες υποδέχονται την πρωτοπόρο Αναγέννηση Αρτας (3 μ.μ.).

Μετά την επιβλητική νίκη στο Βελεστίνο με 6-2 απέναντι στα Λευκάδια Νάουσας, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έχουν μία δύσκολη έξοδο στο ΔΑΚ Κοζάνης απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων, πέραν του Κωνσταντίνου Γουτούλη, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έμεινε εκτός αποστολής, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και την αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας απαρτίζουν οι: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Βλαχόπουλος, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Σπαθής, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Χατζής, Αλεξίου, Μπακάλης, Ζενούνι, Ζατσάι, Κεμάλι, Μπίκας, Γάρος, Τσίπι, Μιχολίτσης, Κρεββατάς, Ζηρδέλης, Μαλάκος και Ρηγίνος.

Η Κοζάνη, που την 2η αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Πυράσου (2-1), με τους παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας 8 βαθμούς, από την άλλη ο Ρήγας Φεραίος έχει 11 και είναι 5ος και θα επιχειρήσει να διατηρήσει το αήττητο και μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γεώργιος Μάντζιος (Ηπείρου), με βοηθούς τους Βασίλειο Αντωνίου και Αθανάσιο Θανασιά από την ίδια Ενωση.

Για το απόλυτο εντός

Ενα σημαντικό πόντο στη φετινή του προσπάθεια στη Γ’ Εθνική πήρε ο νεοφώτιστος Πύρασος στα Τρίκαλα απέναντι στον τοπικό ΑΟΤ (1-1). Οι κυανόλευκοι έφτασαν έτσι τους 8 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση μαζί με τους ΑΕ Καραϊσκάκης, Κοζάνη και Θεσπρωτό. Σήμερα (3 μ.μ.) φιλοξενεί την πρωτοπόρο (μαζί με τα Τρίκαλα και τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας) του ομίλου, Αναγέννηση Αρτας με στόχο το απόλυτο των νικών (3×3) στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου.

Εκτός μάχης ο αρχηγός Νίκος Μπασδάνης, ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του, λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο παιχνίδι των Τρικάλων, αλλά και ο Στάθης Μακανίκας, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Χαλάτσης, Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κοντοβάς, Σπύρος Γκάγκας, Χάνος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης, Βαγγελάκος, Μαλακασιώτης, Κοτζαθανάσης, Κίτσος, Γκίκα, Σφάκας, Στεφανής, Λεωνίδας Γκάγκας, Μίλτος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Δαμάσκος, Αναστασίου, Στούκας, Ζητούδης, Σιδηρόπουλος και Βούλγαρης. Διαιτητής ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ακρίβο και Κωνσταντίνο Γκαρέλη από την ίδια Ενωση.

Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (3 μ.μ.):

Δωτιέας Αγιάς – ΑΟ Τρίκαλα,

Πύρασος – Αναγέννηση Αρτας,

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πυρσός Γρεβενών,

Βατανιακός – Οπούντιος Μαρτίνου,

Θεσπρωτός – Εθνικός Φιλιππιάδας,

Μακροχώρι – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας,

ΑΕ Καραϊσκάκης – Λευκάδια,

Κοζάνη – Ρήγας Φεραίος.

Η βαθμολογία (2ος όμιλος):

1. Αχιλλέας Νεοκ. 13

2. Τρίκαλα 13

3. Αναγέννηση Άρτας 13

4. Οπούντιος 12

5. Ρήγας Φεραίος 11

6. ΑΕ Καραϊσκάκης 8

7. Κοζάνη 8

8. Πύρασος 8

9. Θεσπρωτός 8

10. Εθνικός Φιλιππ. 7

11. Οικονόμος Τσαρ. 3

12. Βατανιακός2

13. Δωτιέας Αγιάς 2

14. Μακροχώρι1

15. Πυρσός Γρεβενών 0

16. Λευκάδια 0

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου