ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόρης: «Νέα εκκίνηση με Λάρισα»

τόρης-νέα-εκκίνηση-με-λάρισα-27309

Για νέα αγωνιστική εκκίνηση στο παιχνίδι με τη Λάρισα έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, που μίλησε χθες στον sportfm Μαγνησίας.

Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε ότι «Είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε η ομάδα, γιατί αλλιώς θα φύγει μακριά από την κορυφή και θα είναι δύσκολο να καλυφθούν έως το Δεκέμβριο και τη μεταγραφική περίοδο ώστε να γίνει η ενίσχυση που θέλουμε. Ελπίζουμε ότι θα έρθει και με τη στήριξη του κόσμου» ανέφερε ενώ είπε και για την τιμή του εισιτηρίου με τη Λάρισα στα 15 ευρώ: «Η υπέρβαση αυτή θα είναι σε τρεις αγώνες. Εκτός της Λάρισας θα είναι και με Ηρακλή και Λαμία. Η ομάδα θέλει κάποια χρήματα παραπάνω για να μπορέσει να κάνει κάποια πράγματα. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι υπερβολικό. Νομίζω ότι είναι συγκεκριμένοι οι άνθρωποι που πάντα θέλουν να λένε κάτι και να μην κοιτούν το καλό της ομάδας».

Ο Γ. Τόρης αναφέρθηκε ακόμη στο κακό ξεκίνημα: «Σίγουρα ότι επηρέασε την ομάδα η μη έναρξη του πρωταθλήματος είναι ένας λόγος. Επίσης το αποτέλεσμα με τη Ζάκυνθο δεν ήταν αυτό που έπρεπε και χάθηκε η ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών. Θεωρώ ότι είναι μία συγκυρία. Υπάρχει και αυτή η γκρίνια η μόνιμη. Και εμείς θέλουμε να κερδίζει η ομάδα… Κάνουμε την υπέρβαση αυτή τη σεζόν για αυτή την ομάδα. Ένα αποτέλεσμα με τη Λάρισα θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια».

Παράλληλα ο Γ. Τόρης μίλησε για τις αγωγές στην ΕΠΟ, για τον Αχιλλέα Μπέο και για τις προσφυγές που έρχονται από το παρελθόν: «Δυστυχώς στην Ελλάδα τα δικαστήρια αργούν πάρα πολύ να αποδώσουν δικαιοσύνη. Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα δικαιωθεί και θα πάρει αυτό που της ανήκει. Διέλυσαν μία ομάδα μοντέλο το 2001 χωρίς κανένα λόγο. Η ομάδα εκείνη θα έκανε και μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία τότε. Να αφήσουν τον κ. Μπέο να κάνει αυτά που θέλει για την πόλη ως Δήμαρχος και να σταματήσουν να ασχολούνται και να μπερδεύουν με τον Μπέο με τον Ολυμπιακό. Αυτά είναι για κάποιους που έχει κολλήσει η βελόνα. Έχουν φύγει πάνω από 70 – 80.000 ευρώ φέτος, που κανείς δεν γνώριζε από εμάς ότι υπήρχαν. Έρχονται παίκτες που ζητάνε χρήματα από τότε που είχε διαλυθεί η ομάδα. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα».

Επίσης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της ΠΑΕ: «Θέλουμε να βοηθάμε πραγματικά όποιον έχει ανάγκη και όχι για τα φώτα της δημοσιότητας» και τέλος και για το ΕΑΚ τόνισε: «Έχει κάνει μία έρευνα ο κ. Καραγιάννης και θα κατατεθεί για συμμαζευτεί το ΕΑΚ και να μπορέσει να πάρει και την αδειοδότηση. Το στέγαστρο δεν χρειάζεται για τη Β’ Εθνική, όμως εμείς κοιτάμε πώς θα το κάνουμε. Δεν είναι μεγάλο το κόστος, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Όλα αυτά έχουν μεγάλο κόστος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου