ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προετοιμάζεται «πληγωμένος»

προετοιμάζεται-πληγωμένος-29369

Με τραυματίες και παίκτες να αποθεραπεύονται, ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει το ματς με την ΑΕΛ

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τίθεται «νοκ άουτ» ενόψει του κυριακάτικου θεσσαλικού ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΕΑΚ (9/11, 6 μ.μ.), ο Ολυμπιακός έχασε ένα σημαντικό του όπλο. Ο τραυματισμός του Ισπανού ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα του τεχνικού Νίκου Παντέλη που τις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσει το ποσοστό της ετοιμότητας των Νικολιά, Μπάρμπα, Κορνελάτου και Ρόκα που αποθεραπεύονται.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ρεπό περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που θα επιστρέψουν στο γήπεδο σήμερα για να προπονηθούν πρωί και απόγευμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη και των συνεργατών του, αρχίζοντας την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο ΕΑΚ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τίθεται εκτός «μάχης».

Ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο μετά από χτύπημα αντιπάλου, υπέστη θλάση, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι με τους Λαρισαίους. Εφόσον η αποθεραπεία του εξελιχθεί καλά, τότε θα είναι σε θέση να ενισχύσει και πάλι τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Πιερικό στην Κατερίνη (19/11).

Οσον αφορά τον Ανδρέα Κορνελάτο, που ήταν εκτός πλάνων από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος (με Ηρακλή, Απόλλων Καλαμαριάς και Αγρ. Αστέρα) και τη μία Κυπέλλου (Χανιά) δείχνει να έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει του ντέρμπι. Πάντως χθες προπονήθηκε ατομικά, ανεβάζοντας στροφές. Αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί, ο Νίκος Παντέλης θα έχει ακόμη μία λύση στον άξονα.

Οσον αφορά τον Κώστα Μπάρμπα, που αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, είναι αμφίβολος και θα μπει στις προπονήσεις από αύριο Πέμπτη.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα ελαφριάς μορφής και παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη ομάδα, τελικά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Χθες, παρά το ρεπό, ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ανεβάζει στροφές, κάτι που συμβαίνει και με τον Στάθη Ρόκα, ο οποίος αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ντέρμπι. Τέλος, αντίστροφα μέχρι να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παντέλη μετρά ο Σταμάτης Καρράς, που θέτει υποψηφιότητα για να προλάβει το ματς με τον Πιερικό.

Ο έμπειρος τεχνικός θα εκτιμήσει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι παραπάνω ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες και θα καταστρώσει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα του σπουδαίου παιχνιδιού με γνώμονα την ετοιμότητά τους.

Συνεδριάζει την Παρασκευή η F.L.

Συνεδριάζει την Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Τηλεοπτικά θέματα

2. Αγωνιστικά θέματα: Αδειοδοτήσεις

3. Δαπάνες Λειτουργίας Ένωσης

4. Συζήτηση επί ενεργοποιημένων ποινών

5. Ελεγχος γηπέδων

6. Συζήτηση συμβάσεως ΟΠΑΠ Α.Ε. (υποχρεώσεις ομάδων)
7. Διάφορα θέματα

Δευτέρα με Λαμία, Κυριακή με Τύρναβο

Το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή της FootballLeague. Οσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 7ης… στροφής θα φιλοξενηθεί από την Λαμία τη Δευτέρα 24/11, ενώ για την 8η θα κοντραριστεί με τον Τύρναβο (Κυριακή 30/11) στο ΕΑΚ. Υπενθυμίζεται πως πέραν του αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (9/11) εντός έδρας (5η αγωνιστική), οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν για την 6η αγωνιστική με τον Πιερικό την Τετάρτη (19/11).

Νέοι: Το Σάββατο με Λαμία

Στις 12 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου (8/11) οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου θα υποδεχτούν την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της FootballLeague (4ος όμιλος), όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Οι παίκτες του Θωμά Μακρή, μετά το μεγάλο διπλό απέναντι στην ΑΕΛ, απέναντι στη Λαμία θα επιχειρήσουν να κάνουν το «2 στα 2» στο νέο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου