ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 6μ.μ. το ντέρμπι!

στις-6μ-μ-το-ντέρμπι-30066

Το ματς Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ θα αρχίσει στις 6μ.μ. και το εισιτήριο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ορίστηκε στα 15 ευρώ (8 για τις γυναίκες).

Πρόθεση της ΑΕΛ ήταν η αναμέτρηση να ξεκινήσει στις 8.30μ.μ., ωστόσο αυτό δεν έγινε αποδεκτό και έτσι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει όπως επιθυμούσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, δηλαδή στις 6μ.μ.

Tο πρόγραμμα του Βορείου ομίλου όπως διαμορφώνεται:

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

15:00 Λαμία – Πιερικός

15:00 Ζάκυνθος – Φωκικός

15:00 Τύρναβος – Αγροτικός Αστέρας

15:00 Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς

18:00 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ OTE Sport 4

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός Σερρών OTE Sport 4

Ρεπό: Ηρακλής

Με Γράφα η ΑΕΛ στο Βόλο

Με τον τρίτο για φέτος προπονητή θα έρθει η ΑΕΛ στο Βόλο την Κυριακή. Ο Θωμάς Γράφας είναι ο νέος προπονητής της Λάρισας καλύπτοντας το κενό που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κώστα Παναγόπουλου.

Ο Θωμάς Γράφας που έχασε φέτος στο Βόλο ως προπονητής της Καλαμαριάς είναι ο τρίτος για φέτος προπονητής της Λάρισας μετά τον Αλέκο Βοσνιάδη που έχασε από τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ και τον Κώστα Παναγόπουλο που αποκλείστηκε στο Βόλο.

Με σχετική ανακοίνωση η Λάρισα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γράφα, ο οποίος θα έχει βοηθό τον τεχνικό της Κ-20 τον Σάκη Αναστασιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη πρόσληψη του κ. Θωμά Γράφα στη θέση του προπονητή με άμεσο συνεργάτη τον κ. Σάκη Αναστασιάδη. Ο κ. Σάκης Αναστασιάδης εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ-20 που στην πρεμιέρα έχασε από αυτή του Ολυμπιακού!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου