ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγωνιστική χωρίς ντέρμπι στην Α1 ΕΣΚΑΘ

αγωνιστική-χωρίς-ντέρμπι-στην-α1-εσκαθ-36305

Μια αγωνιστική χωρίς ντέρμπι είναι η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ κάτι βέβαια που είναι σπάνιο καθώς στο πρωτάθλημα οι 5 από τις 10 ομάδες είναι από την Μαγνησία.

Ετσι στην 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός Βόλου που στην πρεμιέρα ήταν ο νικητής στο πρώτο τοπικό ντέρμπι (72-66 την Ανάληψη) παίζει εκτός έδρας με τον Σπάρτακο που στην πρεμιέρα έχασε από την ΑΕΒΔ 84-68.

Ο Γ.Σ. Βόλου που ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας (64-73 τη Νίκαια) αύριο θα υποδεχτεί τον Ερμή Αγιάς που στην πρώτη αγωνιστική πέτυχε άνετη νίκη 87-48 επί του Δίλοφου στην έδρα του οποίου θα φιλοξενηθεί τώρα η ΑΕΒΔ.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού που ξεκίνησε επίσης με νίκη εκτός (55-86 τον Κεραυνό) αύριο θα υποδεχτεί τη Νίκαια και τέλος η χαμένη της πρεμιέρας Ανάληψη θα υποδεχθεί τον Κεραυνό.

Ολα τα ματς στην 2η αγωνιστική είναι:

Δίλοφος – ΑΕΒΔ

Σπάρτακος – Ολυμπιακός Β.

Ανάληψη – Κεραυνός

Γ.Σ. Αλμυρού – Νίκαια

Γ.Σ. Βόλου – Ερμής Αγιάς

Οσον αφορά τα τοπικά ντέρμπι μόνο η 2η και η 7η αγωνιστική δεν έχουν αγώνες μεταξύ ομάδων της μαγνησίας αφού στις υπόλοιπες πάντα υπάρχει ένα τουλάχιστον τοπικό ντέρμπι.

Στην 3η αγωνιστική παίζουν Γ.Σ. Βόλου – Γ.Σ. Αλμυρού, στην 4η αγωνιστική ΑΕΒΔ – Γ.Σ. Βόλου και Ανάληψη – Γ.Σ. Αλμυρού, στην 5η Ολυμπιακός Β. – ΑΕΒΔ και Γ.Σ. Βόλου – Ανάληψη, ενώ στην 6η αγωνιστική θα παίξουν Ολυμπιακός Β.- Γ.Σ. Βόλου.

Ενώ στην 7η οι ομάδες της Μαγνησίας παίζουν με αυτές της Λάρισας, στην 8η θα παίξουν ΑΕΒΔ – Γ.Σ. Αλμυρού και τέλος στην 9η αγωνιστική θα γίνουν τα ματς Ανάληψη – ΑΕΒΔ και Γ.Σ. Αλμυρού – Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου