ΤΟΠΙΚΟ

Εγκαίνια στη σχολή των Μαχητών στον Αλμυρό

εγκαίνια-στη-σχολή-των-μαχητών-στον-αλ-47607

Εγκαίνια και αγιασμός πραγματοποιήθηκαν στη σχολή πολεμικών τεχνών του κ. Αντώνη Λεωνίδα στον Αλμυρό το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών αθλητών.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της σχολής ήταν ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κ. Πουλικήδης Αναστάσιος μαζί με τη Γενική Γραμματέα κα. Χαριτοπούλου Μαρία, ο επικεφαλής της BUDO KAI HELLAS κ. Παπαπούλιος Ιωάννης και εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Διανέλος Ζήσης και Παπαρίζος Ευάγγελος.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο προπονητής της σχολής κ Αντώνης Λεωνίδας ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των μαύρων ζωνών στους αθλητές οι οποίοι είχαν εξεταστεί το καλοκαίρι. Να τονίσουμε πως ο Κλησιάρης Φώτης και Πλατανιά Εμμανουέλλα κατέχουν τον βαθμό του 1ΟΥ DAN και παρέλαβαν την κεντημένη ζώνη με το όνομά τους κατευθείαν από την παγκόσμια οργάνωση WKB world kyokushin budokai , ενώ ο Χατζέλας Κων/νος , ο Χατζέλας Γεώργιος, η Πλατανιά Αλεξάνδρα και η Πάσιου Ελένη λόγο πιο μικρής ηλικίας πήραν το δίπλωμα της μαύρης ζώνης junior. Τις απονομές τις έκαναν ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖΖ και ο Δήμαρχος Αλμυρού. Στη συνέχεια ακολούθησαν εντυπωσιακές επιδείξεις πολεμικών τεχνών από όλους τους αθλητές της σχολής.

Το θέαμα που παρακολούθησαν οι γονείς των αθλητών και οι φίλοι του αθλήματος που παρευρέθηκαν ήταν μοναδικό καθώς οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας τις αληθινές πολεμικές τέχνες που διδάσκουμε.

Ο δάσκαλος των Μαχητών sensei Αντώνης Λεωνίδας ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κάνανε, γιατί δουλέψανε πάρα πολύ και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους και φυσικά τους γονείς των παιδιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου