ΤΟΠΙΚΟ

Συνέχισαν τα τρίποντα με τρεις εκτός έδρας νίκες

συνέχισαν-τα-τρίποντα-με-τρεις-εκτός-έ-52125

Στο 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, Δήμητρα , Γ.Σ. Αλμυρού και Αίας Σούρπης συνέχισαν με νίκες, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι τρεις πρωτοπόροι πέτυχαν εκτός έδρας νίκες.

Αναλυτικά:

Μυρμιδόνες – Πρωτεσίλαος 1-2

Σκόρερ: (48’ πεν. Φέζο – 75’ Γ. Παναγιώτου , 80’ Χ. Παναγιώτου)

Ο Πρωτεσίλαος έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας των Μυρμιδόνων, οι οποίοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν με πέναλτι του Φέζο στο 48’. Η ομάδα του Πτελεού, έφτασε στην ολική ανατροπή με γκολ των Γιάννη Παναγιώτου στο 75’ και Χρήστου Παναγιώτου στο 80’. Οι γηπεδούχοι που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαπέρου στο 85’, πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Αντζούρη λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης κατέληξε άουτ.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος ( 46’ Σταμέλος), Γιαννακόπουλος (75’ Παπαστεργίου), Λάμπρου (46’ Τσαγγαράς), Κουάτσκα, Ευθυμίου, Τσαπέρος, Μπουρνάκης, Αναστασίου, Φέζο, Αντζούρης, Μάντζιος.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Σιαμανίκος, Λεϊμονής (68’ Χριστέλος), Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Κόρκος, Σούσκο (88’ Λάμπος), Ζαφειρίου, Χ. Παναγιώτου (84’ Βίτσος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.

Μακρινίτσα – Δήμητρα0-2

Σκόρερ: (27’ Γκαρνίδης, 90+3’ Θωμαΐδης)

Νικηφόρα συνέχισε τις προσπάθειές της η Δήμητρα, που πήρε διπλό στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με 2-0, απέναντι στη βελτιωμένη Μακρινίτσα, που έδειξε να συνέρχεται από τη βαριά ήττα με 1-7 από την Ε.Μ.Α. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 27’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρνίδη, ενώ ο Θωμαΐδης στις καθυστερήσεις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ από τα 25 μέτρα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, μετά την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Γοδενόπουλου στο 65’.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σαραφίδης Γ., Αρβανίτης, Κατσιάκης, Ντελάκος, Μυλωνάς, Ψήφος, Παπακώστας, Αδαμανάκος, Μαστακούλης, Σαραφίδης Ευ., Στάχτος (Καρασμάνογλου 60’).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Ποζιόπουλος, Παυλίδης Σ., Τιμπλαλέξης (78′ Παρίσης), Παυλίδης Κ. (90′ Ραμαντάνης), Καρατέεφ (46′ Σιαμέτης).

Αγχίαλος – Αίας Σούρπης 0-1

Σκόρερ: (61’ Κωστούλας)

Ο Αίαντας Σούρπης πανηγύρισε μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία, επικρατώντας με 1-0 της Αγχιάλου. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Κωστούλας στο 61’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, είχαν τρεις ακόμη σημαντικές ευκαιρίες. Στο 12’ και στο 75’ ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Μαρμαγκιώλη στην εκπνοή της αναμέτρησης.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Καραγιώργος, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Στεργίου, Στατήρας, Δράγνης ( 60’ Πιτσάβας), Πατσιαούρας (46’ Τσακόγιας), Βέτσικα, Φούκης (80’ Καραγιώργος).

ΑΙΑΣ: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Βέργας, Καλοδήμος, Κοντοβάς, Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάϊ (65’ Κοντούλης), Νικογιάννης (70’ Μαρμαγκιώλης), Κωστούλας, Παπαδόπουλος (87’ Μπούρας), Κατσαβριάς.

Αθλος – Διαγόρας 0-4

Σκόρερ: ( 3’ Γαλογαύρος, 21’ Καρατζιώλης, 69’ Χαλιμούρδας, 85’ Κάρρος)

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια κόντρα στον Αθλο, με πλασέ του Γαλογαύρου στο 3’. Στο 21’ ο Καρατζιώλης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 και την ευρεία νίκη για την ομάδα του Στεφανοβικείου σφράγισαν στην επανάληψη οι Χαλιμούρδας στο 69’ και Κάρρος στο 85’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δοκάρι είχε ο Κατσίκη στο 85’ αγγίζοντας το 0-5.

ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Τσιγκώνης, Ξυνός, Νιάκας, Κουτογιάννης ( 44 λ.τρ. Κοντοβάς), Καραδήμας, Δάρρας, Επίσκοπος, Φάτσης (62’ Μακανίκας), Κακλιάς (70’ Σχουλής), Κωτούλας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Μαστροχρήστος, Γαλογαύρος, Αγριοτσόμπανος, Κουντούρης, Πρασσάς (60’ Βλάχος), Καραμανλής (65’ Κατσίκης), Καρατζιώλης (75’ Τζανής), Κάρρος, Καμπέρης, Χαλιμούρδας.

Μικροθήβες – Γ.Σ. Αλμυρού 1-3

Σκόρερ: (48’ Διαμαντένιας – 8’ αυτ. Χορταργιάς , 15’ Βούλγαρης, 87’ Μαλισσόβας)

Ο Γ.Σ. Αλμυρού πήρε κεφάλι στο σκορ στο 8’ με αυτογκόλ του Χορταργιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γρούνα. Στο 15’ οι Αλμυριώτες πέτυχαν το 0-2 με μονοκόμματο σουτ του Βούλγαρη μετά από πάσα του Ακρίβου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και η πίεση που άσκησαν απέφερε καρπούς, καθώς μείωσαν σε 1-2 στο 48’ με πλασέ του Διαμαντένια. Στο 80’ ο Λανάϊ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Πολυμέρου. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με διπλή προσπάθεια ο Μαλισσόβας στο 87’, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Σαματάς , Παπανίκος, Σκοτεινός, Μάμο, Πορταρίτης, Χορταργιάς, Καπέσιος (50’ Σγουλέτας), Γ. Βέτσικας, Νιφόρος (60’ Τσιαμούρας), Λανάϊ, Διαμαντένιας.

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Ακρίβος (68’ λ.τρ. Μαλισσόβας), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Φαράντος, Τσόγκας ( 74’ Δανόπουλος), Κρανάς, Βούλγαρης (90’ Καπούλας), Χειλάς.

Αχιλλέας Αχ. – Αστέρας 2-1

Σκόρερ: ( 41’ Αλπίτσης, 86’ Γ. Παναγιώτου – 80’ Τριχόπουλος)

Στο γήπεδο του Αχιλλείου η τοπική ομάδα μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι σημείωσε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα. Στο 41’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Αλπίτση, ενώ στο 80’ οι Ριζομυλιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Τριχόπουλου από ασίστ του Ρέβη. Στο 86’ ο Αχιλλέας πέτυχε το νικητήριο γκολ με μονοκόμματο σουτ του Γιώργου Παναγιώτου. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια με τους Μπούρντα στο 35’ και Ξέρα στο 75’ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μυλωνά στο 90’.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Καλτσάς, Μαλλιαρός, Διαμαντής, Γ. Ραχιώτης, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μόσχος (55’ Χρ. Ραχιώτης), Μάνος (75’ Αργυρίου), Αλπίτσης, Γ. Παναγιώτου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουβελάς, Φίλος (70’ Ξέρας), Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Αχμάτι, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Καραμανιώλας, Ρουσσάς, Μπούρντα, Ρέβης.

Ρεπό: Αετός Κερασιάς

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ ~ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου