ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στου Ρέντη με Ολυμπιακό η Κ20

στου-ρέντη-με-ολυμπιακό-η-κ20-58836

Σήμερα στις 3μ.μ. σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου, όπου σήμερα στις 3μ.μ. και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League.

Οι κυανόλευκοι του Παντελή Βαρβέκη, βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Γ. Καραϊσκάκης, παρακολουθώντας την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος και σήμερα καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη σε ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια της κατηγορίας, όπως είναι αυτό απέναντι στους ερυθρόλευκους. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν ως οδηγό την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, όταν και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας και θα μπορούσαν και κάτι ακόμη παραπάνω.

Μέχρι σήμερα και σε τέσσερις αναμετρήσεις η Κ20 της Νίκης Βόλου μετρά, δύο ισοπαλίες κόντρα σε Εργοτέλη και ΠΑΟ, αλλά έχει γνωρίσει και δύο φορές την ήττα από Ατρόμητο εντός έδρας και ΠΑΟΚ εκτός.

Οπως τόνισε και ο τεχνικός της Κ20 το σημερινό παιχνίδι είναι ακόμη μία πρόκληση για την ομάδα του η οποία καλείται να δείξει τι αξίζει, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι.

Στην αποστολή των κυανόλευκων βρίσκονται οι:Δήμιζας, Γρηγοριάδης, Στρούγγης, Σιώμος, Τσιάκος, Πέτσης, Μπλούχος, Αγγελής, Πάσχος, Σουάρες, Ποζατζίδης, Μουτζούρης, Γεωργατζής, Νιαώτης, Ξόμπλιος, Μπρεγκάσι, Πότσης. Αντίθετα, εκτός θα είναι οι Χάρης Ράπτης και Θανάσης Καρακώστας που αποθεραπεύονται, καθώς και ο τρίτος τερματοφύλακας, Μπουργάνης.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σπύρος Μιχελής και βοηθοί του ορίστηκαν οι κ.κ. Γιώργος Γιαννίκος και Σαράντος Ζερβός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου