ΤΟΠΙΚΟ

Ευχήθηκαν με φρούτα…

ευχήθηκαν-με-φρούτα-64284

Στα 27 μπήκε από την περασμένη Δευτέρα ο επιθετικός της Νίκης Βόλου, Χρήστος Τζιώρας. Μπορεί να περίμενε κανείς γλυκά ή και τούρτα για να ευχηθούν στον «Τζιώ» – πολύχρονος, ωστόσο εκείνος μοίρασε απλόχερα μπανάνες και άλλα φρούτα στους συμπαίκτες του, όπως επιτάσσει άλλωστε η διατροφή των αθλητών και μάλιστα σε επίπεδο SuperLeague.

Πλέον αυτό που περιμένουν όλοι από εκείνον είναι και ένα γκολ, ώστε να ανοίξει λογαριασμό στο πρωτάθλημα που περίμενε τόσο καιρό να αγωνιστεί και έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Μπιτάνγκ, ο… ανυπόμονος

Αντίστροφα μετράει η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League. Ο πιο… ανυπόμονος φαίνεται να είναι ο Κλάρενς Μπιτάνγκ. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων ανήρτησε μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο έδωσε το δικό του σύνθημα: «Περιμένω πώς και πώς να αρχίσει τελικά το πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Εύχομαι η ομάδα μου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Θεός να μας κρατά μακριά από τραυματισμούς».

Να γκρεμιστεί

Λίγες μέρες μετά τον άδικο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη στο γήπεδο του Ηροδότου, η ομάδα της Κρήτης αποφάσισε να δώσει το όνομα του αδικοχαμένου σε μία από τις κερκίδες, ωστόσο με ανακοίνωσή της η ομάδα του Πειραιά χαρακτηρίζει ως προκλητική την πρωτοβουλία τη στιγμή που θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, ίσως το προτιμότερο την παρούσα στιγμή για τους συγγενείς του θα ήταν να γκρεμιστεί.

Πού είναι ο πρέσβης οεο;

Ποιοι θα προλάβουν την παρέλαση;

Δύσκολα τα μονοπάτια και της φετινής Super League. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από πέρσι, σαν να μην άλλαξε τίποτα και η παρέλαση προπονητών που ξεκίνησε με την απόλυση του Ισπανού προπονητή του Εργοτέλη Φεράντο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Τσιώλης, Παράσχος, Φλουτ αποχώρησαν ήδη από τις ομάδες με τις οποίες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και στη λίστα των …υποψήφιων για το Ταμείο ανεργίας έχουν προστεθεί από την προηγούμενη αγωνιστική. O γνώριμος από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό Βόλου Σάββας Παντελίδης του Λεβαδειακού, ο Μάκης Χάβος που βρίσκεται στα «σκοινιά» μετά τη μικρή συγκομιδή βαθμών με τον Παναιτωλικό αλλά και ο Χριστόπουλος του Πλατανιά που μετά την επιτυχημένη χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννενα και την «κρύα εμπειρία» της Ουκρανίας φέτος δείχνει να μην τα καταφέρνει εξίσου καλά…Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου και πάλι, ποιος δεν θα προλάβει την παρέλαση;

Καταπίνει τα χιλιόμετρα

Ασταμάτητος και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Ο Βολιώτης μάνατζερ την περασμένη Τετάρτη το βράδυ ήταν στο Βόλο επικυρώνοντας τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τη Νίκη Βόλου και λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε στο Αργος, όπου έκλεισε ακόμη μία συμφωνία, μιας και μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο, ο Παναργειακός προχώρησε στην πρόσληψη του Τίμου Καβακά. Ο πρώην προπονητής της Λαμίας θα έχει πλέον υπό τις οδηγίες του και τον Μάριο Μπρέσκα. Οσον αφορά τον Τσιμπανάκο, επόμενος προορισμός αναμένεται να είναι η Κύπρος…

Ρε τι γίνεται…

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Δήμο Οχθίων μετά το απίστευτο συμβάν που έζησαν στο γήπεδο της περιοχής. Σύμφωνα με το agrinio-sports, άγνωστοι έκλεψαν τον θερμοσίφωνα των αποδυτηρίων, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στις ομάδες της περιοχής. Το απίστευτο όμως δεν έχει να κάνει τόσο με την κλοπή, όσο με το τι επακολούθησε… Αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο γήπεδο εμφανίστηκε φορτηγό από Ρομά, οι οποίοι ζήτησαν να πάρουν τη βάση του θερμοσίφωνα! Οπως είναι λογικό η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ λίγο έλειψε να έχουμε επεισόδιο, μιας και τους πήρε στο κυνήγι το μισό χωριό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου