ΤΟΠΙΚΟ

Μέρα Κυπέλλου η σημερινή

μέρα-κυπέλλου-η-σημερινή-70237

Με 4 αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 3.30 μ.μ. θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου ΕΠΣΘ που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και από τους οποίους θα βγει η 4άδα. Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, μετά την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, οκτώ ομάδες θα διεκδικήσουν σε τέσσερα ματς -που τα περισσότερα δεν έχουν φαβορί- την πρόκρισΉ για τους ημιτελικούς του Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα στα Λεχώνια παίζει ο Θησέας με την ΑΕ Διμηνίου που πέρσι την είχε αποκλείσει από την α’ φάση και έφτασε να είναι φιναλίστ. Ο Θησέας στις προηγούμενες φάσεις απέκλεισε Μικροθήβες και Διαγόρα ενώ η ΑΕ Διμηνίου τον Αρη και την Αγία Παρασκευή.

Στο γήπεδο Πτελεού, ο Πρωτεσίλαος που απέκλεισε τη Σκιάθο και τον Μαγνησιακό υποδέχεται τη Μακρινίτσα που πέρασε νικώντας ομάδες κατώτερης κατηγορίας (Πηλέα και Τοξότη) ενώ στη Ν. Αγχίαλο, η τοπική Αγχίαλος (έχει αποκλείσει Ιωλκό και Ηρακλή) θα κοντραριστεί με τον Γ.Σ. Αλμυρού που πέρασε νικώντας στο Ριζόμυλο τον Αστέρα και στην παράταση στον Αλμυρό την Δημητριάς.

Τέλος αρκετά ενδιαφέρον είναι το ματς στο γήπεδο Σαρακηνού, όπου ο Σαρακηνός που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα πέρασε στους «8» του κυπέλλου έχοντας κερδίσει στη Σούρπη τον Αίαντα και τον Πανιώνιο εντός έδρας και σήμερα θα υποδεχθεί τους Μυρμιδόνες που απέκλεισαν Παγασητικό και ΑΕ 2002.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του

Σήμερα Τετάρτη 8/10 – 3.30μ.μ.

Γηπ. Πτελεού: Πρωτεσίλαος-Μακρινίτσα Κούστας, Π.Σακκάς, Διαμαντάρα

Γηπ. Σαρακηνού: Σαρακηνός – Μυρμιδόνες Δημητριάδης, Δημητράκης, Μπασδέκη

Γηπ. Λεχωνίων: Θησέας – Α.Ε. Διμηνίου Ρούσης, Τρυφωνίδης, Κώστας

Γηπ. Ν. Αγχιάλου: Α.Σ. Αγχίαλος – Γ.Σ. Αλμυρού Σκουλάς, Θ.Τασιόπουλος, Αθηναίος

Στην επόμενη φάση

13. Πρωτεσίλαος ή Μακρινίτσα – Σαρακηνός ή Μυρμιδόνες

14. Α.Ε. Διμηνίου ή Θησέας – Αγχίαλος ή Αλμυρός

Η ημιτελική φάση θα γίνει στις 19/11/14 και ο τελικός (Νικητής 13 – Νικητής 14) στις 21 ή 22 Φεβρουαρίου 2015.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου