ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Μάικλ Φελπς σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης μετά τη σύλληψή του

ο-μάικλ-φελπς-σε-πρόγραμμα-αποτοξίνωσ-74937

Ο ζωντανός θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς ανακοίνωσε με μια σειρά από μηνύματά του στο Twitter την Κυριακή ότι – μετά τη δεύτερη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε δέκα χρόνια – αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο από τις πισίνες ώστε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα όπου, όπως λέει, θα μάθει να καταλαβαίνει καλύτερα τον εαυτό του/

Ο Φελπς, κάτοχος 22 ολυμπιακών, εκ των οποίων τα 18 χρυσά, συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες από την τροχαία στη Βαλτιμόρη ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 84 μιλίων/ω (σχεδόν το διπλό από το νόμιμο όριο). Η αστυνομία ανέφερε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν το διπλάσιο από το επιτρεπτό.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το αλκοόλ και η απερίσκεπτη οδήγηση που φαίνεται ότι πρέπει να διορθώσει ο 29χρονος ολυμπιονίκης. Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, πριν από τη σύλληψή του ο Φελπς είχε λάβει μέρος σε έναν «οκτάωρο μαραθώνιο τζόγου».

Ο Φελπς είχε επιστρέψει το καλοκαίρι στις πισίνες προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι του 2016. Στις ολυμπιακές πισίνες είχε πρωτοεμφανιστεί το 2004 στην Αθήνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου