ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αθλητικές δράσεις κόντρα στο ρατσισμό

αθλητικές-δράσεις-κόντρα-στο-ρατσισμ-76466

Από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βόλου που συμμετέχουν στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σε αγώνες σε αθλήματα στίβου, extremesports, σε εναλλακτικές μορφές άθλησης αλλά και σε χορευτικές δράσεις, θα συμμετέχουν μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βόλου, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού ΑΘλητισμκού με θέμα «Ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου. Από τις 8:30 έως τις 11 το πρωί, θα διεξαχθούν οι αγώνες στίβου, στους χώρους του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Οι μαθητές θα αγωνιστούν στα αθλήματα του μήκους, της σκυταλοδρομίας, της αντοχής και της ταχύτητας, ενώ με την λήξη των αγώνων και την επιστροφή στο σχολείο, θα παρουσιαστούν στο αμφιθέατρο εργασίες των μαθητών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αποδοχή της διαφορετικότητας και για τα extremesports.

Επίσης στο γυμναστήριο θα γίνει γνωριμία με εναλλακτικές μορφές άθλησης, ζούμπα, αερόμπικ και πιλάτες και θα διεξαχθούν εσωτερικοί αγώνες πινγκ- πονγκ, μπάσκετ και βόλεϊ.

Οι δράσεις θα κλείσουν με χορό μαθητών και με παιχνίδια, ενώ θα τιμηθεί ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Γιώργος Χαρμάνης, που συνταξιοδοτείται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου