ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή μετά από 298 μέρες

επιστροφή-μετά-από-298-μέρες-79437

Προπονητής της Νίκης Βόλου και πάλι από χθες ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

298 μέρες μετά το διαζύγιο με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας επέστρεψε από χθες στο τιμόνι των κυανόλευκων, προκειμένου να αναλάβει το δύσκολο έργο της ανασύνταξης της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο προπονητής που ανέλαβε το χτίσιμο της περσινής ομάδας και έβαλε τα θεμέλια της ανόδου, τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση και από σήμερα σηκώνει μανίκια μαζί με τους συνεργάτες του, αφού τόσο ο Σβεν Βάντενμπρουκ όσο και ο γυμναστής Λόρενς Εμπεν με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μαυρίδη αποτέλεσαν παρελθόν.

Πλέον με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βοηθός του αναλαμβάνει όπως και πέρυσι ο Γιώργος Κουδούνης, που θα έχει παράλληλα και χρέη γυμναστή, ενώ στη θέση των τερματοφυλάκων θα βρίσκεται ο Θεόδωρος Κάντας, που στο παρελθόν είχε θέση στην ομάδα του Αρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο απαρτίζουν οι Γιώργος Κουδούνης (γυμναστής) και Θεόδωρος Κάντας (προπονητής τερματοφυλάκων)».

Με τον 50χρονο τεχνικό στο πρωτάθλημα της FootballLeague η Νίκη Βόλου είχε πέρυσι 6 νίκες, 2 ισοπαλίες αλλά και 2 ήττες, ενώ στο Κύπελλο και μετά την πρόκριση σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου με 2-1 στις Σέρρες και την πρόκριση σε διπλούς αγώνες επί του Πανθρακικού στα πέναλτι, ήρθε η ήττα με 3-1 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης για να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του και στις 6 Δεκεμβρίου να ανακοινωθεί η λύση συνεργασίας. Στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΛ με την οποία κατέκτησε την άνοδο στο πρωτάθλημα της FootballLeague αλλά και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Φαβορί για τη θέση του προπονητή ήταν ο Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς, όμως στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Πάτση, ο 46χρονος τεχνικός πρότεινε στον μεγαλομέτοχο της κυανόλευκης ΠΑΕ για τη θέση του βοηθού του τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αρη Ζόραν Λόντσαρ κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Στη λίστα πάντως με τους υποψήφιους προπονητές είχαν βρεθεί και άλλοι Ελληνες, όπως και δύο Ισπανοί, οι περιπτώσεις των οποίων δεν προχώρησαν και έτσι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι και πάλι ο προπονητής της Νίκης Βόλου, σχεδόν ένα χρόνο μετά και πλέον στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Αναβολή και στα φιλικά

Λόγω της αναβολής των Εθνικών πρωταθλημάτων μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, η Νίκη Βόλου είχε κλείσει φιλικό παιχνίδι για το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AELFCArenaτο ερχόμενο Σάββατο, ωστόσο όπως έγινε γνωστό χθες αναβάλλονται και όλα τα φιλικά παιχνίδια.

Η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να γίνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο Πανθεσσαλικό και έτσι οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους αρκετό χρόνο για να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και να μπουν όσο το δυνατόν καλύτερα στις επόμενες 29 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, διεκδικώντας την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ως αποτέλεσμα της χθεσινής ανακοίνωσης της ΕΠΟ ήρθε και η αναβολή του φιλικού με τον Αρη Μελισσατίκων χθες στο Πανθεσσαλικό και έτσι, αν δοθεί κάποιο φιλικό για να σπάσει η μονοτονία των συνεχόμενων προπονήσεων αυτό θα γίνει από την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και μετά.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει: Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014.

Σήμερα αποφασίζει η SuperLeague

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της SuperLeague, Δημήτρης Αγραφιώτης, η απόφαση για το πως θα εξελιχθεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού και την αναβολή της 6ης αγωνιστικής λόγω του θανάτου του άτυχου οπαδού του Εθνικού, θα ληφθεί σήμερα Πέμπτη από τη διοργανώτρια αρχή. Είναι πιθανές και οι δύο εκδοχές, δηλαδή είτε να συνεχιστεί κανονικά η ροή του πρωταθλήματος είτε να οριστεί η 6η αγωνιστική στην πρώτη ελεύθερη ημερομηνία, ωστόσο το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής και να βρεθεί εμβόλιμη ημερομηνία, οπότε και θα διεξαχθεί το πρόγραμμα της 6ης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου