ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την Τετάρτη (8/10) ξεκινούν οι γυναίκες

μπασκετ-την-τετάρτη-8-10-ξεκινούν-οι-γυνα-81371

Η αναβολή όλων των επίσημων διοργανώσεων των κατηγοριών μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, λόγω του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, φυσικά επηρεάζει και την Α1 κατηγορία μπάσκετ γυναικών. Ετσι, η πρεμιέρα του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ μετατέθηκε, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, για την Τετάρτη (8/10) με τζάμπολ στις 4 μ.μ.

Ωστόσο, οι φίλοι των ερυθρόλευκων δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Μιχάλη Καπουρνιώτη, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ποινής μίας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό, για τη ρίψη κροτίδας στον περσινό εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων – Κυπέλλου: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΣ ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 608/17-04-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ)».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών διαμορφώθηκε ως εξής (8/10):

Κω (1 μ.μ.), Κώων Ιπποκράτης – Ελληνικό

ΕΑΚ Βόλου (4 μ.μ.), Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ

Εργάνης (7.30 μ.μ.), Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός

Βούλας (8 μ.μ.), Πρωτέας Βούλας – Τερψιθέα Γλυφ.

Νέου Ρυσίου (8.30 μ.μ.), Αναγέννηση – Παναθλητικός

Φωτό: Ηλίας Καράτσαλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου