ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευκαιρία για ανασύνταξη και προπονητή

ευκαιρία-για-ανασύνταξη-και-προπονητ-83346

Μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Την ευκαιρία να ανασυνταχθεί αγωνιστικά αλλά και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων έχει η Νίκη Βόλου, μετά την 5η στροφή του πρωταθλήματος της SuperLeague την περασμένη Κυριακή. Συζητήσεις με Μιλίνκοβιτς, προτάθηκε και ο Βλάχος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι έκαναν ίσως ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά τον Γολγοθά των πέντε πρώτων αγωνιστικών, οι κυανόλευκοι έχουν πλέον την ευκαιρία να βρουν και πάλι τη χαμένη τους αγωνιστική ταυτότητα και με την πρόσληψη ενός προπονητή να διεκδικήσουν, όσες πιθανότητες έχουν για παραμονή στις 29 αγωνιστικές που υπολείπονται, μέχρι να πέσει η καρό σημαία.

Οπως έγινε γνωστό χθες και μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, μετά και την θλιβερή είδηση του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση στο παιχνίδι Ηρόδοτος – Εθνικός στην Κρήτη. Ετσι αναβάλλεται και η προγραμματισμένη 6η αγωνιστική της SuperLeague, σύμφωνα με την οποία η Νίκη Βόλου θα φιλοξενούσε τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Πιθανότατα, η Νίκη Βόλου όπως και οι υπόλοιπες ομάδες δεν θα συνεχίσουν με την 6η αγωνιστική αλλά με την 7η, κάτι που ίσως αποφασιστεί σήμερα, αφού μέχρι χθες αργά το βράδυ δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Ετσι, αν οι κυανόλευκοι βαδίσουν με το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής θα αγωνιστούν με τον Πανθρακικό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, αλλιώς θα παίξουν δύο μέρες αργότερα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Η διακοπή αυτή έρχεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τους Βολιώτες, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τον Σβεν Βάντενμπρουκ να έχει αναλάβει τα ηνία προσωρινά, ωστόσο είναι πλέον θέμα χρόνου ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βίλιαν Φλουτ.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει στο προπονητικό τιμ ο 35χρονος Βέλγος, ο οποίος μπορεί στα τρία παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας να μην σημείωσε κάποια νίκη, προσπάθησε ωστόσο στα εκτός έδρας ματς με Ξάνθη στο Κύπελλο και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα να διορθώσει κάπως τα κακώς κείμενα.

Συνεχίζονται οι επαφές

Μετά την αποχώρηση του Ολλανδού, Βίλιαν Φλουτ, αρκετές ήταν οι προτάσεις που έφθασαν στα γραφεία των κυανόλευκων, με τον Ανδρέα Πάτση να εξετάζει προσεκτικά την κάθε μια των περιπτώσεων των ελεύθερων προπονητών, είτε ξένων με παραστάσεις από την Ελλάδα, είτε Ελλήνων.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη ωστόσο κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει άμεσα, μιας και πλέον υπάρχει ακόμη περισσότερος χρόνος προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια από την αρχή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί μέχρι σήμερα είναι αυτά του 46χρονου Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που πέρυσι εργάστηκε στις αρχές της περιόδου στον Αρη (2νίκες-5ισοπαλίες-6 ήττες). Μάλιστα η διοίκηση των κυανόλευκων και ο Ανδρέας Πάτσης βρίσκονταν μέχρι χθες σε ανοιχτή γραμμή με τον Σέρβο τεχνικό, συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οι επαφές συνεχίστηκαν μέχρι με τη διοίκηση των κυανόλευκων να εξετάζει εξονυχιστικά την περίπτωση του 46χρονου προπονητή, ο οποίος πριν αναλάβει τα ηνία του Αρη, εργάστηκε στη Σερβία, όπου και αναδείχθηκε δύο φορές ως προπονητής της χρονιάς.

Τελευταία, στη λίστα των ονομάτων προστέθηκε και αυτό του 52χρονου, Βαγγέλη Βλάχου που έχει εργαστεί σε Ξάνθη, Παναχαϊκή, Απόλλων Καλαμαριάς, Φωστήρα, Καλλιθέα, Ιωνικό, ΟΦΗ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, όμως η περίπτωση του δεν φαίνεται να προχωρά.

Ρεπό σήμερα και αύριο φιλικό

Με χαλάρωμα κύλησε η χθεσινή μέρα για τους κυανόλευκους που αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για σήμερα Τρίτη έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ενώ για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και το απόγευμα στις 5μ.μ. όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει ευκαιρίες μέχρι σήμερα θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στον Αρη Μελισσατίκων. Το παιχνίδι θα δοθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εξεταστεί και πάλι η κατάσταση του Μαχλελή, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ θα επιστρέψει και ο Μαρινάκης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, χάνοντας τα τελευταία δύο παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΟ.

Γ.Σ. το Blue Club

Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 1 Οκτωβρίου το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου στα γραφεία στις 8.30μ.μ. Συγκεκριμένα: «Καλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου, την Τετάρτη 1/10/2014 και ώρα 8.30μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευσης με πολλά σημαντικά θέματα. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται επιτακτική. Κώστα Κατσούλη, καλό ταξίδι. Ultras never die».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου