ΜΠΑΣΚΕΤ

Eπιασε δουλειά ο Καραΐσκος

eπιασε-δουλειά-ο-καραΐσκος-86955

Ως νέος προπονητής για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Νίκης

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Θανάση Μπουλιάκη, η Νίκη Βόλου προχώρησε στην πρόσληψη του νέου προπονητή για το ανδρικό τμήμα του μπάσκετ. Ο εκλεκτός των ανθρώπων της διοίκησης είναι ο παλαίμαχος άσσος της Νίκης και του Πανιωνίου, Βασίλης Καραΐσκος, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Ο νέος προπονητής βρέθηκε, για πρώτη φορά, με την ομάδα στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, μαζί με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής και άλλα μέλη του συμβουλίου. Ο πρόεδρος, κ. Ξάνθης, απευθύνθηκε στους παίκτες της ομάδας κάνοντας, αρχικά, λόγο για νέα αρχή στο τμήμα μπάσκετ, θίγοντας τα λάθη, τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά, των προηγούμενων διοικήσεων.

Επίσης, ζήτησε από τους κυανόλευκους να δίνουν σε κάθε παιχνίδι το 100% των δυνάμεών τους, χαρακτηρίζοντάς το ως το κύριο ζητούμενο από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Καραΐσκος, από την πλευρά του, ήταν πιο λιτός στα λόγια του προς τους παίκτες λέγοντάς τους, πως θέλει διάθεση, όρεξη, δουλειά και τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από σκληρή προπόνηση.

Η έλευση του νέου προπονητή έφερε έναν νέο αέρα στις τάξεις της ομάδας. Στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της Νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παίζοντας ένα αναγνωριστικό οικογενειακό διπλό, για να μπορέσει να έχει μία πρώτη εικόνα ο Βασίλης Καραΐσκος. Τέλος, σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, οι κυανόλευκοι θα δώσουν δύο φιλικά στη Λάρισα στο πλαίσιο τουρνουά προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου