ΤΟΠΙΚΟ

«Φωνάζει» ο Πύρασος στην ήττα από την Κοζάνη με 2-1

φωνάζει-ο-πύρασος-στην-ήττα-από-την-κ-98081

Στην Κοζάνη ο Πύρασος έχασε από την τοπική ομάδα με 2-1 ωστόσο έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Θεοδωρόπουλου και των βοηθών του που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων εστιάζονται στη φάση της επίτευξης του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων στο 7ο λεπτό όπως και σε αυτή του 75’ όταν ανατράπηκε ο Π. Κοντοβάς εντός περιοχής χωρίς να υποδεικνύεται η εσχάτη των ποινών.

Στο στάδιο της Κοζάνης ο Πύρασος αιφνιδιάστηκε από το εκρηκτικό ξεκίνημα της ομώνυμης ομάδας με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3’με ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου που ξεπέρασε και τον γκολκίπερ Χαλάτση. Οι Αγχιαλίτες πριν ακόμη συνέλθουν δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα μόλις στο 7ο λεπτό από τον Τσικόπουλο. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι ο σκόρερ πραγματοποίησε κοντρόλ με το χέρι. Το συγκρότημα του Νίκου Χατζηκυριακίδη μετά το πρώτο εικοσάλεπτο βρήκε τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο και στο 35’ έφτασε στη μείωση του σκορ με σέντρα – σουτ του Σπύρου Γκάγκα. Ο Πύρασος μέχρι την λήξη του ημιχρόνου απώλεσε καλές ευκαιρίες με τους Αναστασίου στο 40’ και τον Π. Κοντοβά στο 42’ για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στην επανάληψη το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για την ομάδα της Αγχιάλου με συνεχόμενες φάσεις στα καρέ του Βίδρα. Στο 65’ ο Γκίκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Κοζάνης ενώ στο 76’ ο Παναγιώτης Κοντοβάς ανατράπηκε εντός περιοχής από αμυντικό της Κοζάνης με τον διαιτητή Θεοδωρόπουλο να μην υποδεικνύει την παράβαση. Τα όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα έσβησαν στο 80’ όταν ο Βίδρας απέκρουσε το εξ επαφής σουτ του Δαμάσκου. Οι Αγχιαλίτες κοιτάζουν πλέον την επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση που είναι το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς εντός έδρας στο πλαίσιο Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή (28/9).

Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Βίδρας, Ντούκα, Ματούλας (68′ Ηλίας), Ντεμιράϊ (71′ Αλιατίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (60′ Δρόσος).

Πύρασος (Νίκος Χατζηκυριακίδης): Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Κοτζαθανάσης, Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας (15’ Γκίκας), Στεφανής, Μπασδάνης, Τσιουρέλης (53’ Δαμάσκος), Μυργιώτης (37’ Βαγγελάκος), Π. Κοντοβάς, Αναστασίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου