ΤΟΠΙΚΟ

«Μάχες» σε Βελεστίνο και Κοζάνη

μάχες-σε-βελεστίνο-και-κοζάνη-99944

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα της πρεμιέρας θέλουν να δώσουν Ρήγας Φεραίος και Πύρασος, που κοντράρονται σήμερα εντός έδρας με τον Δωτιέα Αγιάς και εκτός έδρας με την Κοζάνη, αντίστοιχα, για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου. Επιστροφές και απουσίες για τις δύο ομάδες, που με πειθαρχία και σοβαρότητα θα αναζητήσουν τους επόμενους βαθμούς στην κατηγορία.

Η νίκη του Πυράσου στην πρεμιέρα με 2-0 απέναντι στα Λευκάδια και η λευκή ισοπαλία με καλή εμφάνιση του Ρήγα Φεραίου στην σκληρή έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ανέβασαν το ηθικό στα δύο στρατόπεδα ενόψει της συνέχειας, με την αρχή να γίνεται στα σημερινά παιχνίδια.

Από την πλευρά της ομάδας της Νέας Αγχιάλου, ο τεχνικόςΝίκος Χατζηκυριακίδης προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για το παιχνίδι με την Κοζάνη, μετρώντας δύο επιστροφές σε σχέση με την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Στεφανής και Λεωνίδας Γκάγκας εξέτισαν την τιμωρία από τους αγώνες διαβάθμισης της περασμένης περιόδου και προετοιμάζονται πλέον για το ντεμπούτο τους στη Γ’ Εθνική τη φετινή σεζόν. Αντίθετα, εκτός θα είναι οι Μακανίκας και Μίλτος. Οσον αφορά τον πρώτο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, που τραυματίστηκε στους κοιλιακούς σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, θα μείνει εκτός έδρας για περίπου δύο μήνες. Η Κοζάνη προέρχεται από το εκπληκτικό 6-0 στην έδρα του Βατανιακού.

Με 19 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί ο Πύρασος στην Κοζάνη για το ματς της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με σέντρα στις 4.30 μ.μ..

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πύρασος: Αναστασίου, Βαγγελάκος, Λ. Γκάγκας, Σπ. Γκάγκας, Γκίκα, Δαμάσκος, Ζητούδης, Κίτσος, Γ. Κοντοβάς, Π. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης, Μπασδάνης, Μυργιώτης, Στεφανής, Στούκας, Σφάκας, Τσιουρέλης, Χαλάτσης.

Τη νίκη με τον κόσμο του

Να συνοδέψει το πρώτο φετινό παιχνίδι στην έδρα του με τρίποντο θέλει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος, μία εβδομάδα μετά τον «χρυσό» βαθμό στην Τσαριτσάνη απέναντι στον Οικονόμο. Με την στήριξη του κόσμου τους, οι κυανόλευκοι θα επιχειρήσουν να κάμψουν την αντίσταση του φιλόδοξου και πρωταγωνιστή της θερινής μεταγραφικής περιόδου, Δωτιέα Αγιάς, που πρόσθεσε στο δυναμικό του και τους πρώην κυανόλευκους, Αλέκο Κουβελά και Βαλάντη Κόκκα, αλλά και τους Ντάνιελ Ουέλινγκτον και Αγγελο Σταυράκη που έχουν αγωνιστεί σε Νίκη και Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Οι Λαρισαίοι, παρά τις πολλές προσθήκες, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας.

Ο τεχνικός των Βελεστινιωτών, Λάκης Μπακάλης, μετρά μία απουσία και μία επιστροφή στον χώρο της άμυνας. Νοκ άουτ είναι ο Παναγιώτης Γούτσιος, που υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό στον αγώνα της πρεμιέρας και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Βουραζέρης, που εξέτισε την ποινή του και θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα του σημερινού αγώνα (4:30 μ.μ.). Στη διάθεση του Μπακάλη βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Βλαχόπουλος, Χατζηαθανασίου, Γουτούλης, Σπαθής, Βουραζέρης, Γαλογαύρος, Ναουμίδης, Χατζής, Αλεξίου, Μπακάλης, Ντόντος, Ζενούνι, Ζατσάι, Κεμάλι, Μπίκας, Γάρος, Τσίπι, Μιχολίτσης, Κρεββατάς, Μαλάκος και Ρηγίνος.

Οι διαιτητές

Ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει στο Βελεστίνο την σημερινή αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με τον Δωτιέα Αγιάς, με βοηθούς τους Ιωάννη Λιάρη και Παναγιώτη Σπηλιώτη από την Μακεδονία και Κορινθία αντίστοιχα. Οσον αφορά την προσπάθεια του Πυράσου στην Κοζάνη, διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος από τη Φλώρινα, με επόπτες τους Νικόλαο Μανούρα από τα Τρίκαλα και Ελευθέριο Βογιατζή από την Καρδίτσα.

Τα σημερινά παιχνίδια του 2ου ομίλου (4:30 μ.μ)

Θεσπρωτός – Τρίκαλα

Μακροχώρι – Βατανιακός

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Κοζάνη – Πύρασος

Ρήγας Φεραίος – Δωτιέας Αγιάς

Λευκάδια – Αναγέννηση Αρτας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυρσός Γρεβενών

Εθνικός Φιλιππιάδας – Οπούντιος Μαρτίνου

Η βαθμολογία

1.Κοζάνη 3

2.Αχιλ. Νεοκαισαρείας 3

3.Τρίκαλα 3

4.Πύρασος 3

5.Οπούντιος 3

6.Αναγ. Αρτας 3

7.Ρήγας Φεραίος 1

8.Α.Ε. Καραϊσκάκης 1

9.Θεσπρωτός 1

10.Οικονόμος Τσαρ. 1

11.Εθν. Φιλιππιάδας 0

12.Πυρσός Γρεβενών 0

13.Λευκάδια 0

14.Μακροχώρι 0

15.Δωτιέας Αγιάς 0

16.Βατανιακός 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου