ΤΟΠΙΚΟ

Φορτσάρουν για τη συνέχεια

φορτσάρουν-για-τη-συνέχεια-105019

Πύρασος και Ρήγας Φεραίος άρχισαν την προετοιμασία για την 2η αγωνιστική

Τα παιχνίδια με Δωτιέα Αγιάς στο Βελεστίνο και εκτός έδρας με Κοζάνη απασχολούν τους εκπροσώπους της Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Ρήγα Φεραίο και Πύρασο, αντίστοιχα, μετά τη θετική πρεμιέρα.

Να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο εμφανίσεων θέλουν Πύρασος και Ρήγας Φεραίος, ώστε να κατακτήσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να πετύχουν τους στόχους τους.

Επόμενος στόχος για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου το θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη, η οποία την περασμένη Κυριακή επικράτησε με 0-6 του Βατανιακού στην Πιερία. Ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (21/9), μετρώντας δύο επιστροφές σε σχέση με την πρεμιέρα, που αναμένεται να τοποθετηθούν και στο βασικό σχήμα κόντρα στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Στεφανής και Λεωνίδας Γκάγκας εξέτισαν την τιμωρία από τους αγώνες διαβάθμισης της περασμένης περιόδου και προετοιμάζονται πλέον για το ντεμπούτο τους στη Γ’ Εθνική τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μακανίκας και Μίλτος, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Για τη νίκη με το Δωτιέα

Μετά την ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή (21/9) απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, στον οποίο αγωνίζονται οι πρώην κυανόλευκοι Βαλάντης Κόκκας και Αλέκος Κουβελάς αλλά και οι γνώριμοι στους φιλάθλους της Μαγνησίας από το πέρασμά τους από Νίκη και Ολυμπιακό, Ντάνιελ Ουέλινγκτον και Αγγελος Σταυράκης, αντίστοιχα. Οι Λαρισαίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας. Για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη, που θα αναζητήσει την πρώτη του φετινή νίκη, «νοκ άουτ» θα είναι ο Παναγιώτης Γούτσιος, ο οποίος υπέστη στο παιχνίδι της πρεμιέρας τριπλό κάταγμα στο ζυγωματικό και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση του τραυματισμού και το αν πρέπει να γίνει χειρουργική επέμβαση.

Οι… σφυρίχτρες

Ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει στο Βελεστίνο την αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με τον Δωτιέα Αγιάς την ερχόμενη Κυριακή, με βοηθούς τους Ιωάννη Λιάρη και Παναγιώτη Σπηλιώτη από την Μακεδονία και Κορινθία αντίστοιχα. Οσον αφορά την προσπάθεια του Πυράσου στην Κοζάνη, διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος από τη Φλώρινα, με επόπτες τους Νικόλαο Μανούρα από τα Τρίκαλα και Ελευθέριο Βογιατζή από την Καρδίτσα. Η σέντρα των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί στις 4:30 μ.μ.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες

Καθημερινά συνεχίζονται οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Ρήγα Φεραίου στα γραφεία της εισόδου του Σταδίου Βελεστίνου τα απογεύματα από τις 5 μέχρι τις 6, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Στις Ακαδημίες μπορούν να εγγραφούν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 μέχρι και 14 ετών. Την εποπτεία έχει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Λάκης Μπακάλης και προπονητές των τμημάτων είναι οι Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Χατζής και Γιώργος Αλεξίου. Πληροφορίες καθημερινά από τις 10:00-13:00 και 17:00-21:00 από τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας στα τηλέφωνα: κ. Αραμπατζής Παναγιώτης 6977329890, κ. Καρτσώνας Γεώργιος τηλ.2425022606 και κ. Περδίκης Βαγγέλης 6988895377.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου