ΜΠΑΣΚΕΤ

Προς Κασαπίδη η λύση στη Νίκη Μετά το διαζύγιο με Μπουλιάκη

προς-κασαπίδη-η-λύση-στη-νίκη-μετά-το-δι-114566

Σημαντικότατες ανακατατάξεις, σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην μπασκετική οικογένεια της Νίκης, αφού ο πρώην, πλέον, προπονητής της ομάδας, Θανάσης Μπουλιάκης, ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ την παραίτησή του. Η Ερασιτεχνική Νίκη, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ως λόγο του «διαζυγίου» τη διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Θανάση Μπουλιάκη. Το Δ.Σ. και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον κ. Μπουλιάκη για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία που είχαν μαζί του και για την δουλειά που έκανε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Τέλος, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

«Εύχομαι στο μέλλον και… διαιτητές!»

Από τη μεριά του ο Θανάσης Μπουλιάκης, με γραπτή του ανακοίνωση, ευχαρίστησε τους παίκτες του και τον συνεργάτη του, Θανάση Κασαπίδη, για την τρίμηνη συνεργασία τους αφήνοντας αιχμές για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του Θ. Μπουλιάκη:

«Χτες το βράδυ (σ.σ. Πέμπτη), μετά από περίπου τρεις μήνες, έλυσα τη συνεργασία μου με την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, αφήνοντας χώρο στους ανευθυνοϋπεύθυνους προπονητοπαράγοντες και, προσεχώς, παίκτες να συνεχίσουν ανενόχλητοι να κάνουν αυτό που κάνουν τόσο καιρό για την ομάδα αυτή, δηλαδή το απόλυτο τίποτα. Εύχομαι στο μέλλον και… διαιτητές! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας, που είχα μαζί τους μια πολύ καλή συνεργασία αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς και τον μέχρι πρότινος συνεργάτη μου, Θανάση Κασαπίδη. Θα ήθελα να κάνω, όμως, ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Παπαδήμο, προτρέποντας μερικούς να τον έχουν ως παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και αυταπάρνησης».

Και τελικά… Κασαπίδης!

Αμέσως μετά την αποχώρηση Μπουλιάκη, φήμες ήθελαν τον Φώνη Μαυρομιχάλη να επιστρέφει και πάλι στον πάγκο των κυανόλευκων, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι προπονητής για τη νέα αγωνιστική σεζόν αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Θανάσης Κασαπίδης. Η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα μετά το Δ.Σ. , που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Παράλληλα, Παναγιώτης Τσώλης και Φώτης Τάσσος επικοινώνησαν με τη διοίκηση της ομάδας και, όπως όλα δείχνουν, συμφώνησαν να συνεχίσουν κανονικά στα κυανόλευκα, αφού πρώτα τακτοποιηθούν ορισμένες απαραίτητες εκκρεμότητες.

ΚΩΝ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κασαπίδης (δεξιά) αναμένεται να διαδεχθεί τον Μπουλιάκη (αριστερά)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου