ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δίχως φόβο στην Τούμπα

δίχως-φόβο-στην-τούμπα-114762

Σήμερα στις 6.15μ.μ. (Novasports 1) η Νίκη Βόλου φιλοξενείται του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της SuperLeague

Με πάθος αλλά χωρίς φόβο θα παραταχθεί σήμερα στην άδεια Τούμπα η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη του ΠΑΟΚ στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να πάρουν ότι δυνατόν καλύτερο, μετά τις δύο πρώτες στείρες αγωνιστικές από πλευράς βαθμών.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με ένα τελευταίο χαλάρωμα και εν συνεχεία ο προπονητής, Βίλιαν Φλουτ, ανακοίνωσε την εκλεκτή 18άδα στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Χρήστος Τζιώρας και αμφότεροι κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να είναι έτοιμοι την επόμενη Κυριακή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό.

Ο πρώτος μετά από ένα αιμάτωμα που αποκόμισε στον οπίσθιο μηριαίο, υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία ήταν «καθαρή» αλλά ο τραυματισμός δεν του επιτρέπει να δηλώσει παρών σήμερα, όπως και ο Τζιώρας που ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση.

Μετά από δύο στείρες από βαθμούς αναμετρήσεις οι κυανόλευκοι θα ψάξουν σήμερα να πάρουν ότι δυνατόν καλύτερο σε μια άδεια Τούμπα, μιας και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, παίζοντας δίχως κόσμο, μετά τα επεισόδια που έγιναν στα περσινά playoffs με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη: Ταμπάκης, Ταΐρης, Μαχλελής, Ίβενς, Λάουξ, Μαρινάκης, Καρασαλίδης, Μέτσε, Σταμπολζίεφ, Κορέτα, Κυζιρίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης, Σωτηράκος, Ροτζέριο, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης.

Τα πλάνα του Ολλανδού

Βάσει της απουσίας του Νικλητσιώτη ο Φλουτ θα προχωρήσει αναγκαστικά σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τα δύο περασμένα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Τη θέση του «Νίκλη» ενδέχεται να πάρει είτε ο Κοτσαρίδης, είτε ο Ροτζέριο, ενώ μια θέση «παίζεται» και στην άμυνα με τον Καρασαλίδη να χτυπά την πόρτα αντί του Μαχλελή. Οσον αφορά την ενδεκάδα ο Ταμπάκης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος κάτω από τα δοκάρια και από κει και πέρα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μαρινάκης, Μαχλελής ή Καρασαλίδης, Ιβενς και Σωτηράκος.

Στη μεσαία γραμμή και ως αμυντικά χαφ οι Μέτσε και Λάουξ, ενώ εφόσον προτιμηθεί ο Κοτσαρίδης θα αγωνιστεί στα αριστερά, στα δεξιά θα «μετακομίσει» ο Μουζακίτης, με τον Γιαννιτσάνη να έχει ρόλο οργανωτή πίσω από τον προωθημένο Σκούρτη. Εφόσον όμως προτιμηθεί ο Ροτζέριο, δεν αποκλείεται ο Γιαννιτσάνης να καλύψει το κενό του Νικλητσιώτη στα δεξιά και στον άξονα σε ρόλο επιτελικού μέσου να παίξει ο Βραζιλιάνος, που είναι βελτιωμένος από θέμα φυσικής κατάστασης.

Απόντες Γκολάσα – Κίτσιου

Στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Νίκη Βόλου χθες το βράδυ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δούλεψε πολύ στην τακτική και τις στημένες φάσεις μέσα από οικογενειακό δίτερμα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Στέλιος Κίτσιου, Εγιάλ Γκολάσα, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χέντβιγκες Μαντούρο, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Σφυρίζει ο Κύζας

Ο Γιώργος Κύζας από την ΕΠΣ Δράμας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση (6:15 μ.μ.) του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου στην Τούμπα. Ο Δραμινός διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Γιάννη Σίπκα από την ΕΠΣ Πέλλας και Γιώργο Πασχάλη από την ΕΠΣ Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από τη Φθιώτιδα ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι η Γιάννα Κωνσταντινίδου από την Δυτική Αττική. Ο Κύζας είχε σφυρίξει και πέρυσι την ομάδα του Βόλου στο Κύπελλο κόντρα στον Πανθρακικό στην πρόκριση των κυανόλευκων με 4-1 στα πέναλτι στην Κομοτηνή.

Με ΠΑΟΚ και η Κ20

Την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα η αντίστοιχη της Νίκης Βόλου, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 2μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία πέρυσι και αδιαμφισβήτητα είναι μία από τις πλέον δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, αν και έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι. Σημειώνεται ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι η δεύτερη για τους κυανόλευκους του Παντελή Βαρβέκη, μιας και μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 4-1, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αναβλήθηκε.

«Πρώτη» της Κ15»

Την πρώτη της συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο (13/9) η ομάδα Κ15 της Νίκης Βόλου, με προπονητή τον Παναγιώτη Ζορδομπά. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις 4μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς, μία εβδομάδα περίπου μετά την έναρξη και της Κ17, στην οποία ηγείται προπονητικά ο Τάκης Τσόγκας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου