ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς «Νίκλη» αλλά με αισιοδοξία

χωρίς-νίκλη-αλλά-με-αισιοδοξία-117400

Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη SuperLeagueθα αναζητήσει αύριο Σάββατο (6:15, NS1) στο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι σε ακόμη μία δύσκολη αναμέτρηση δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χρήστο Τζιώρα, ενώ στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο έτερος τραυματίας Γιώργος Νικλητσιώτης.

Η τελευταία προπόνηση για τους παίκτες της Νίκης Βόλου θα διεξαχθεί σήμερα νωρίς το πρωί. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη (5 μ.μ.) η αποστολή που θα κληθεί να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην SuperLeagueσε μία δύσκολη έδρα και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα ο Βίλιαν Φλουτ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Τζιώρα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ανέβασε και χθες ρυθμούς δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να μπει στο οπλοστάσιο του Ολλανδού τεχνικού. Παράλληλα, «νοκ άουτ» για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης είναι και ο Γιώργος Νικλητσιώτης, μετά το αιμάτωμα που αποκόμισε στο πόδι κατά την προπόνηση της περασμένης Τετάρτης. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή, γλυτώνοντας τα χειρότερα, αλλά ο τραυματισμός στο πάνω μέρος του οπίσθιου μηριαίου δεν του επέτρεψε να προπονηθεί μαζί με τους υπολοίπους χθες. Ο 23χρονος εξτρέμ θα ακολουθήσει ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, ώστε να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη εντός. Υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν είναι οι Κορέτα και Σταμπολζίεφ, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα πλάγια αντί του Νικλητσιώτη ο Κοτσαρίδης, σε περίπτωση που ο Φλουτ επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα.

«Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

Αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε ο Νίκος Γιαννιτσάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο μεσοεπιθετικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως οι κυανόλευκοι θα διεκδικήσουν ό,τι μπορούν από το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να αλλάξει η ψυχολογία τους, επεσήμανε την σπουδαιότητα της στήριξης του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά του τεχνικού Βίλιαν Φλουτ. Συγκεκριμένα, ο Γιαννιτσάνης τόνισε μιλώντας στον Ρ/Σ BlueStarFM:

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι αυτή που παίζω και τώρα δηλαδή πίσω από το σέντερ φορ. Εχω αγωνιστεί και επιθετικός όμως πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο του περιφερειακού κυνηγού ή του επιτελικού μέσου».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την κακή εικόνα σε σχέση με την εμφάνιση στο Φάληρο: «Αυτό συνέβη διότι η ομάδα είναι άπειρη και δεν διαχειριστήκαμε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι. Πιστεύω πως μπήκαμε καλά. Δεν απειληθήκαμε. Ακόμα και το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από κόρνερ. Αυτό που μας προβλημάτισε είναι ότι δεν κάναμε ευκαιρίες. Η βοήθεια του κόσμου ήταν απίστευτη. Δεν το περιμέναμε».

Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τη δουλειά του Φλουτ: «Οι προπονήσεις έχουν πολλές πάσες, κατοχή της μπάλας με γρήγορη κυκλοφορία, σωστή οργάνωση επιθέσεων. Αυτά θέλουμε να εφαρμόσουμε στα παιχνίδια και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια πως θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλει ο προπονητής και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες μαθαίνουμε το παιχνίδι του άλλου και αυτό βοηθάει στο να βρει η ομάδα τη χημεία της. Θέλουμε μία νίκη για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας».

Για τον κόσμο της Νίκης Βόλου: «Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής επηρεάζεται από τον κόσμο της ομάδας. Οι φίλαθλοι της Νίκης έχουν δείξει και στο παρελθόν πως είναι κοντά στην ομάδα και τιμούν τους ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πιστεύω πως τους στεναχωρήσαμε λίγο, αλλά πιστεύω πως θα τους αποζημιώσουμε καθώς είμαι βέβαιος πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι δίπλα μας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κομβικό για εμάς. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από τον αγώνα. Δεν θα παίξουμε μόνο για την καλή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί όμως δεν παύει να είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν. Το γεγονός πως θα παίξουμε σ’ ένα βουβό γήπεδο επηρεάζει αλλά δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη: «Πολύ σημαντικό ως καθοριστικό ματς αυτό με τον Εργοτέλη. Γι’ αυτό θα θέλαμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την ομάδα. Η φιλοσοφία της Νίκης δεν αλλάζει και αυτό που κοιτάμε τώρα είναι μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμαστε τον Εργοτέλη τώρα».

«Τους πρώτους βαθμούς στην Τούμπα»

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Σωτηράκος. Ο νεαρός αμυντικός της Νίκης τόνισε πως σε κάθε ματς οι κυανόλευκοι θα προσπαθούν για το καλύτερο, ενώ συμπλήρωσε πως στην Τούμπα η ομάδα του Φλουτ μπορεί να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Συγκεκριμένα:
Για το ξεκίνημα της Νίκης Βόλου: «H ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αλλά ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει όπως της αρμόζει και πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Σε κάθε ματς θα προσπαθούμε για το καλύτερο».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά δε πάμε για να χάσουμε αλλά να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο. Ενα μειονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως θα λείπει ο κόσμος του καθώς είναι μια από τια καλύτερες έδρες στην Ελλάδα. Πιστεύω θα πάρουμε τους πρώτους βαθμούς μας εκεί. Τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένος αλλά και εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Τέλος, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Νίκος Μαρινάκης ανέφερε: «Εχουμε ξεκινήσει με δύο ήττες απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, κόντρα δηλαδή σε δύο καλές ομάδες. Από εκεί και πέρα είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Εχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε σε αυτή. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο κι εκεί θα προσπαθήσουμε να τις δώσουμε».

Ο Κύζας στην Τούμπα

Ο Γιώργος Κύζας από την ΕΠΣ Δράμας θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση (6:15 μ.μ.) του ΠΑΟΚ με την Νίκη Βόλου στην Τούμπα. Ο Δραμινός διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Γιάννη Σίπκα από την ΕΠΣ Πέλλας και Γιώργο Πασχάλη από την ΕΠΣ Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από την Φθιώτιδα ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι η Γιάννα Κωνσταντινίδου από την Δυτική Αττική. Ο Κύζας είχε σφυρίξει και πέρυσι την ομάδα του Βόλου στο Κύπελλο κόντρα στον Πανθρακικό στην πρόκριση των κυανόλευκων με 4-1 στα πέναλτι στην Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα (3η αγων.), οι διαιτητές και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Αύριο, Σάββατο (13/9)

Βέροια – Κέρκυρα (4 μ.μ., ΝS2)

Διαιτητής: Mήτσιος (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου (6:15 μ.μ., NS1)

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Ολυμπιακός Π. – ΟΦΗ (8:30 μ.μ., NS2)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κυριακή (14/9)

Πανιώνιος – Αστ. Τρίπολης (4 μ.μ., NS2)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (6:15 μ.μ., NS)

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Λεβαδειακός – Πανθρακικός (6:15 μ.μ., NS3)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (6:15 μ.μ., NS4)

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Καλλονή – Παναθηναϊκός (8:30 μ.μ., NS1)

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Δευτέρα (15/9)

19.30: Εργοτέλης – Πλατανιάς (7:30 μ.μ., NS1)

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου