ΤΟΠΙΚΟ

«Δεν υπάρχει θέμα αναβολής της Γ’ Εθνικής»

δεν-υπάρχει-θέμα-αναβολής-της-γ-εθν-119534

Δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή της έναρξης της Γ’ Εθνική ή να μην διεξαχθούν τα παιχνίδια του Αρη για δύο αγωνιστικές, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Σαρρής

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον διοικητικό ηγέτη των «κιτρίνων», Γιώργο Γαλανό, λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα αναβολής της έναρξης της Γ’ Εθνικής και ότι έχει δοθεί παράσταση για μεταγραφές στους Θεσσαλονικείς και τη Δόξα Δράμας.

Πλέον η μοναδική περίπτωση να μην υπάρξει σέντρα την ερχόμενη Κυριακή είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενούν αγώνες να κριθούν ακατάλληλα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει άλλωστε Πύρασος και Ρήγας Φεραίος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Ο Ρήγας θα κάνει πρεμιέρα εκτός έδρας στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο που δεν συνάντησε πέρσι καθώς η Λαρισινή ομάδα ήταν σε άλλο όμιλο ενώ ο Πύρασος στην 1η αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Αγχίαλο τα Λευκάδια Ημαθίας που ήταν και πέρσι στην κατηγορία.

Οσον αφορά τα προβλήματα των ομάδων της Μαγνησίας για τον Ρήγα θα λείψει ο Ν. Βουραζέρης και για τον Πύρασο οι Λ. Γκάγκας και Δ. Στεφανής που χρωστούν ποινές από πέρυσι.

Η 1η Αγωνιστική (14/9) (5μμ)

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ρήγας Φεραίος

Πύρασος – Λευκάδια

Τρίκαλα – Μακροχώρι

Θεσπρωτός – ΑΕ Καραϊσκάκης

Βατανιακός – Κοζάνη

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Αναγέννηση Αρτας – Εθνικός Φιλιππιάδας

Οπούντιος Μαρτίνου – Πυρσός Γρεβενών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου