ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με κίνητρο

φιλικό-με-κίνητρο-128219

Ενα φιλικό με κίνητρο κυρίως για τον κόσμο δίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Βόλο ο Ολυμπιακός που με τους φιλάθλους να δίνουν το παρών υποδέχεται τον Πανιώνιο έχοντας στο μυαλό του τη ρεβάνς με την ΑΕΛ χωρίς κόσμο.

Κίνητρο είναι κατ’ αρχήν ο αντίπαλος (Πανιώνιος) και η βολιωτικη ομάδα δίνει σήμερα ένα τεστ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Λάρισα την ερχόμενη Παρασκευή όπου στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Κίνητρο επίσης είναι το γεγονός ότι ο κόσμος που δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς του κυπέλλου με την ΑΕΛ, αφού το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα έχει την ευκαιρία σήμερα να στείλει το μήνυμά του με τη στήριξή του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, με την παρουσία του στις κερκίδες κόντρα στον Πανιώνιο.

Ετσι από τη στιγμή που ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΕΑΚ (12/9) θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της γνωστής τιμωρίας του Ολυμπιακού, ο κόσμος της ομάδας οφείλει να γεμίσει το ΕΑΚ και να δείξει έτσι έμπρακτα την συμπαράστασή του στην ομάδα, αλλά και τη δυναμική που έχει…

Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο ΕΑΚ που θα αρχίσει στις 19.00 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για όλες τις θύρες, ωστόσο, δεν θα μπορούν οι φίλαθλοι να κάθονται στις θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold και VIP. Για τις γυναίκες και τα παιδιά η τιμή του εισιτηρίου, αντίστοιχα, είναι 5 ευρώ. Επίσης ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάτοχοί του θα εισέρχονται δωρεάν από τις θύρες που αναγράφονται στο εισιτήριό τους και θα κάθονται στη θέση τους

Το δήμαρχο τιμά ο Πανιώνιος

Στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο, η νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ θα τιμήσει πριν από τον αγώνα, σε ειδική εκδήλωση, το δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο. Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου θα προσφέρουν τιμητική πλακέτα στον κ. Μπέο για τη μεγάλη του προσφορά στον Πανιώνιο. Ο Αχιλλέας Μπέος, ως γνωστόν, έχει συνδέσει το όνομά του, ως παράγοντας, με ορισμένες από τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία του Πανιωνίου, τον οποίο υπηρέτησε πιστά, με αποκορύφωμα την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας της Ν. Σμύρνης στο Γιουρόπα Λιγκ τις περιόδους 2003-04 και 2004-05, όταν μάλιστα ο Πανιώνιος (τη δεύτερη χρονιά) προκρίθηκε στους ομίλους.

Τα διαρκείας

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας Gold για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στην κατηγορία GOLD. Επίσης γίνεται γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων στις υπόλοιπες κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη του, που της δίνει δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της».

Ακόμη συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των 100 ευρώ από τον οργανωμένο σύνδεσμο φιλάθλων, Austrian Boys. Αυτό έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της ομάδας.

Συγκεκριμένα: «Η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας στη τιμή των 100 ευρώ (με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις) από τους οργανωμένους Austrian Boys συνεχίζεται κανονικά. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέρχονται καθημερινά απογευματινές ώρες στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αγίου Δημητρίου 19».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου