ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρασκευή βράδυ με ΑΕΛ

παρασκευή-βράδυ-με-αελ-130594

Η ρεβάνς του 0-1 του Αλκαζάρ θα γίνει στο άδειο ΕΑΚ στις 12/9 στις 8.30 μ.μ.

Την επόμενη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο βράδυ (8..30 μμ) θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ το επαναληπτικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ για την πρώτη φάση του κυπέλλου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει παρακαταθήκη το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού και ακόμα και με ισοπαλία περνάει στη δεύτερη φάση, ενώ ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας με μία αγωνιστική του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης» τον περασμένο Ιούνιο.

Κι ενώ αναμένεται και επίσημα η ΕΠΟ να ανακοινώσει το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έχουν την Κυριακή στις 7 μμ το πρώτο ματς για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ που αναμένεται να γεμίσει.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Πανιώνιο σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με… «άρωμα» Super League και αυτό το ματς θα είναι η «πρεμιέρα» της νέας ομάδας στο ΕΑΚ. Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη, τα προηγούμενα τεστ του στο Βόλο τα έδωσε στο γήπεδο της Νεάπολης, λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδό του.

Η διοίκηση περιμένει κόσμο στις κερκίδες, ώστε να στηρίξουν με το χειροκρότημά τους, τους παίκτες και παράλληλα να στείλουν το μήνυμα τους ενόψει του επαναληπτικού του κυπέλλου, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Χθες οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν στις προπονήσεις και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ διαθέσιμος θα είναι και ο Αλέξης Κασμερίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, ο Στάθης Ρόκας θα απουσιάσει και πάλι, από τη στιγμή που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΣΦΟΒ καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, και να δώσουν το παρών την Κυριακή στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα.«Νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας. Συγχαίρουμε τους παίκτες μας και το προπονητικό τιμ για την επιτυχία της Δευτέρας. Είναι κρίμα και άδικο που δεν θα μπορέσουμε να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας στο επαναληπτικό μας με την ΑΕΛ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού προσγειωμένος σοβαρά και υπεύθυνα να σταθεί δίπλα στην ομάδα και στη διοίκηση. Αγοράζουμε, τώρα, όλοι μας ένα εισιτήριο διαρκείας. Μπορούμε να φτάσουμε τα 2500-3000 εισιτήρια. Ήδη η βορινή κερκίδα στη θύρα 1 των 150€ έχουν ελαττωθεί στα 2/3.

Καλούμε όλα τα μέλη του ΣΦΟΒ και τους φίλους μας να προμηθευτούν διαρκείας στη Θ1, αφού εκεί στο κέντρο θα είναι πάλι η θέση μας τη φετινή χρονιά.

Στο φιλικό την Κυριακή με τον Πανιώνιο θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε την ομάδα και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια Gold

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας Gold για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στην κατηγορία GOLD. Επίσης γίνεται γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων στις υπόλοιπες κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη του, που της δίνει δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της».

Αύριο οι υποδομές

Αύριο Σάββατο ξεκινά επίσημα η σεζόν και για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της Αλλης Μεριάς ξεκινά η νέα Ποδοσφαιρική χρονιά για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2009.

Ηδη έχουν ξεκινήσει με καθημερινές προπονήσεις οι αγωνιστικές ομάδες Κ17 και Κ15.

Φιλοσοφία και σκοπός της ακαδημίας είναι, μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης.

Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών.

Προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι οι Κόφας Δημήτριος, Ξηροφώτος Στέφανος, Τσαντάκης Νικόλαος, Καραγιάννης Γεώργιος, Λυμπερακάκη Χριστίνα.

Καλούνται όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και όσοι άλλοι επιθυμούν να εγγραφούν να βρίσκονται το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 πμ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944207820 και 6980228258».

Την Τρίτη η κλήρωση της Β’ Εθνικής

Την ερχόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση της Β’ Εθνικής.

Τελικά οι δύο όμιλοι θα είναι:

Νότιος όμιλος: ΑΕΚ, Αλιμος, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ενωση Ερμιονίδας, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Α.Ο. Χανιά.

Βόρειος όμιλος: Ολυμπιακός Βόλου, Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, καλαμαριά, Φωκικός, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Πιερικός, Τύρναβος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου