Πόλεμος... ανακοινώσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2014-08-13, 13:45:49
Πόλεμος... ανακοινώσεων

 Φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο δίνουν αύριο οι ερυθρόλευκοι στη Νεάπολη

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τη σειρά τους στην ανακοίνωση των Λαρισαίων, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες, ενώ αναφέρονται και στη συμμετοχή των βυσσινί στο πρόσφατο Δ.Σ. της FootballLeague. Θέση πήραν και οι Austrian Boys.

Δεν άφησε αναπάντητη τη χθεσινή… απάντηση των ανθρώπων της ΑΕΛ (ΣΕΛ. 23) η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν -μεταξύ άλλων- πως «μέχρι και σήμερα (σ.σ. χθες) η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει νέο ΑΦΜ όπως θέλουν να διαδίδουν οι εκπρόσωποί της, διότι πολύ απλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ και δεν έχει διαγραφεί από τα μητρώα των ανωνύμων εταιριών».

Αναλυτικά:

«Επειδή όπως λέει και η παροιμία «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε ώστε να απαντήσουμε στη σωρεία ανακριβειών που αναφέρονται στην τελευταία ανακοίνωση της Λάρισας.

Πρώτον: Η υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ΑΕΛ δεν προσκόμισε κανένα επίσημο έγγραφο στο Δ.Σ. της Football League, προκειμένου να είναι νόμιμη η συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό και οι όποιες ενστάσεις εκφράστηκαν από την πλευρά μας.

Δεύτερον: Μέχρι και σήμερα (σ.σ. χθες) η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει νέο ΑΦΜ όπως θέλουν να διαδίδουν οι εκπρόσωποί της, διότι πολύ απλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ και δεν έχει διαγραφεί από τα μητρώα των ανωνύμων εταιριών.

Tρίτον και σημαντικότερον: Κύριοι της Λάρισας. Επειδή μπορεί να σας διαφεύγει ή να το έχετε ξεχάσει, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αθωωθεί από την αθλητική δικαιοσύνη για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Το γεγονός ότι κάποιοι τον διέλυσαν σε μία νύχτα δεν ήταν απόρροια της ετυμηγορίας των αθλητικών δικαστών, αλλά κάποιων ανεπάγγελτων πολιτικών που θέλησαν με τον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου να καλύψουν την ανυπαρξία τους και κυρίως τα εγκληματικά λάθη της τότε κυβέρνησης εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Αλλωστε, γνωρίζετε καλά, όπως και όλη η Ελλάδα, ότι υπάρχει γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους που αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι η διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαίρι του 2011, προήλθε έπειτα από ακραία πολιτική παρέμβαση.

Αυτό πάντως που μας προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ειδικά εσείς εκεί στη Λάρισα δεν θα έπρεπε να έχετε ξεχάσει τα πραγματικά γεγονότα της εποχής εκείνης, αφού επί μήνες ολόκληρους επιδιώκατε να εκμεταλλευτείτε τη σκανδαλώδη απόφαση της ΕΕΑ και να πάρετε στα χαρτιά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε από καρδιάς να προλάβει η νέα ΑΕΛ τις προθεσμίες και να δηλώσει συμμετοχή τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στο πρωτάθλημα της Football League. Κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ διήρκησαν περισσότερο από 1 χρόνο.

Υ.Γ.1: Αλήθεια το αθλητικό κέντρο στα Δένδρα που ήταν ιδιοκτησία της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, σε ποιον μεταβιβάστηκε; Και πως θα ικανοποιηθούν άραγε οι πιστωτές (Δημόσιο και φυσικά πρόσωπα), όταν μεταβιβάζεται το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της υπό εκκαθάριση εταιρίας»;

Υ.Γ.2: Για την «ταμπακιέρα» και το θέμα με τη ΔΟΥ Λάρισας, έχετε να μας απαντήσετε κάτι πιο συγκεκριμένο ή θα συνεχίσετε να μας αραδιάζετε ψέματα»; 

 

Austrian: «Μια ζωή σκάνδαλα»

Παράλληλα, στον χορό των ανακοινώσεων μπήκαν και οι οργανωμένοι των δύο ομάδων, με τους AustrianBoysνα αναφέρουν:

«Εμείς εδώ στον όμορφο Βόλο τα καλοκαίρια και ειδικότερα τον Αύγουστο κάνουμε μπάνια στη θάλασσα και δεν συνηθίζουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις. Ομως δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο πειρασμό να σχολιάσουμε τα πρόσφατα γραφόμενα που διαβάσαμε σε sites και προέρχονται από την ομάδα του γειτονικού νομού με τα χίλια και ένα ΑΦΜ καθώς και κάποιους οπαδούς της.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή την κατάσταση, αυτό που πάει να γίνει, αν γίνει τελικά και αγωνιστεί η ομάδα του γειτονικού νομού με νέο ΑΦΜ, ενώ είναι σε ισχύ το παλιό, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα που θα έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες (τις τήρησε η ΑΕΚ) και προβλέπονται από το νόμο. Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι ένα ακόμα σκάνδαλο που θα αφορά τη συγκεκριμένη ομάδα. Αλλωστε δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί το πρωτάθλημα με την περιβόητη ιστορία με τα ούρα του Τσίγκοφ και πολλές άλλες ντροπές που τους ακολουθούν.

Οσον αφορά μια ανακοίνωση που έπεσε στην αντίληψη μας από μια μερίδα οργανωμένων οπαδών-τεράτων, συγκεκριμένου συνδέσμου αυτής της ομάδας είναι απλά ένα ακόμα μνημείο βλάχικης ψευτομαγκιάς, στοιχείο που τους χαρακτηρίζει και για αυτό άλλωστε θεωρούνται οι πιο αχώνευτοι οπαδοί όλης της Ελλάδας. Φυσικά και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα λένε γιατί απλά δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, ειδικά σε αυτούς. Είμαστε σίγουροι ότι η ανακοίνωση που διαβάσαμε σε κάποια site δεν μπορεί να εκφράζει όλο τον κόσμο της συγκεκριμένης ομάδας γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είναι όλοι τους τόσο κάφροι. Για όσους όμως σύνταξαν και τους εκφράζει αυτή η ανακοίνωση έχουμε να πούμε ότι το μυαλό τους είναι μικρότερο από ένα κόκκο βαμβακιού από τα χωράφια τους και το IQ τους χαμηλότερο και από τα γίδια και τα πρόβατα που έχουν στα μαντριά τους. Φαίνεται μάλλον ότι εκεί στο κάμπο αυτή τη φορά ο καύσωνας τους βάρεσε για τα καλά στο κεφάλι τους.

Κλείνοντας απλά να πούμε ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου της μοναδικής ομάδας στην Ελλάδα που κυνηγήθηκε με αυτό τον τρόπο από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο και κρατικούς παράγοντες, ανακόπτοντας βίαια και παράνομα μια μεγάλη ανοδική αγωνιστική πορεία. Ομως όλα σε αυτή τη ζωή, ΕΔΩ πληρώνονται και όσο για τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις που λένε… τις περιμένουμε με αγωνία».

 

Αύριο επιστροφή στη… βάση 

Διπλές προπονήσεις περιελάμβανε και η χθεσινή μέρα για τους ερυθρόλευκους στο Πήλιο, ενώ πρωί - απόγευμα θα προπονηθούν και σήμερα, με τον Ανδρέα Κολίτση να επιστρέφει στο βουνό των Κενταύρων μετά την απουσία λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων. Οι Βολιώτες θα προπονηθούν και αύριο, ημέρα κατά την οποία θα επιστρέψουν στη βάση τους στο Βόλο, δίνοντας και το τρίτο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στον Τύρναβο. Το ματς προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης και θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ.. Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 7 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων αλλά και των κατόχων διαρκείας θα γίνεται από την πλευρά της οδού Νεαπόλεως. Επίσης, στη Νεάπολη θα διεξαχθεί και το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών στις 18/8, ημέρα Δευτέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=