«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιες πρακτικές»

Τελευταία ενημέρωση: 2014-08-12, 12:50:22
«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιες πρακτικές»

Ανακοίνωση - απάντηση στις δηλώσεις των παραγόντων της ΑΕΛ, με τις οποίες ισχυρίζονται πως έχουν εκδώσει ήδη ΑΦΜ στην υπό σύσταση ΠΑΕ χωρίς να έχει προηγηθεί η εκκαθάριση της παλαιάς, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Σε αυτή, οι ερυθρόλευκοι αφήνουν αιχμές για τον τρόπο που λειτουργεί η ΔΟΥ Λάρισας, τονίζοντας πως «το μόνο που αρκεί να κάνουν οι υπερχρεωμένες ΠΑΕ είναι να αλλάξουν την έδρα τους και να μετακομίσουν στη Λάρισα, ώστε με συνοπτικές διαδικασίες και προφανώς με μία σειρά από παρατυπίες να εκδώσουν νέο ΑΦΜ στην τοπική ΔΟΥ», ενώ αναφέρουν πως «δεν μπορούμε να ανεχθούμε πρακτικές ανθρώπων που δεν τηρούν το γράμμα του νόμου και “ασελγούν” εις βάρος των έντιμων πολιτών».

Αναλυτικά:

«Επιτέλους βρέθηκε λύση για όλες τις υπερχρεωμένες ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ. της Football League, η ΔΟΥ Λάρισας εξέδωσε ΑΦΜ στην υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς έχει προηγηθεί εκκαθάρισης της παλαιάς ΠΑΕ. Εφόσον λοιπόν ευσταθούν οι δηλώσεις αυτές, είναι ξεκάθαρο ότι η ΔΟΥ Λάρισας έχει τη λύση για όλες τις ποδοσφαιρικές εταιρίες που χρωστάνε στο δημόσιο και όχι μόνο. Το μόνο που αρκεί να κάνουν οι υπερχρεωμένες ΠΑΕ είναι να αλλάξουν την έδρα τους και να μετακομίσουν στη Λάρισα, ώστε με συνοπτικές διαδικασίες και προφανώς με μία σειρά από παρατυπίες να εκδώσουν νέο ΑΦΜ στην τοπική ΔΟΥ, αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους εμάς τους έντιμους πολίτες, τα χρέη που δημιούργησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει σκοπό να μπει σε αντιπαράθεση ούτε με την ΑΕΛ ούτε με οποιαδήποτε άλλη υπό σύσταση ΠΑΕ, διότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα. Ωστόσο, εφόσον οι δηλώσεις του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ ευσταθούν, τότε να είναι βέβαιοι όλοι οι αρμόδιοι ότι θα μας βρουν μπροστά τους. Οχι γιατί φοβόμαστε την οποιαδήποτε ομάδα, όπως θα θέλουν να νομίζουν κάποιοι, αλλά διότι δεν μπορούμε να ανεχθούμε πρακτικές ανθρώπων που δεν τηρούν το γράμμα του νόμου και «ασελγούν» εις βάρος των έντιμων πολιτών, που «ματώνουν» καθημερινά για να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία και φτάνουν ακόμα και στο σημείο να κινδυνεύουν με φυλάκιση επειδή χρωστάνε 5.000 ευρώ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αρμόδιοι της ΔΟΥ Λάρισας ακολουθούν το γράμμα του νόμου. Ωστόσο εφόσον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μίας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας, τότε να είναι σίγουροι ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Διότι στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=