ΤΟΠΙΚΟ

Ανακοίνωση Original 21 Volos Club

ανακοίνωση-original-21-volos-club-167561

Ανακοίνωση με την οποία τονίζεται πως ουδέποτε εξέδωσε την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ δημοσιοποίησε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ Original 21 Volos, με αφορμή την έλευση της ΑΕΚ στα Χάνια για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Η διευκρινιστική ανακοίνωση:

«Το Original 21 Volos Club ενημερώνει ότι ουδέποτε εξέδωσε την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ στις 9/8/2014 και ακολουθεί αυτολεξεί παρακάτω :

“Ανακοίνωση εξέδωσε η Original Volos Club ΑΕΚ για την άφιξη στο Πήλιο της κιτρινόμαυρης ομάδας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ και τον πρόεδρό μας, Δημήτρη Μελισσανίδη, για την τιμή που μας κάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλες, η προετοιμασία της αγαπημένης μας ομάδας να γίνει στα Χάνια Πηλίου, στο βουνό των Κενταύρων.

Είμαστε σίγουροι ότι η παραμονή στην όμορφη περιοχή μας θα στεφθεί από επιτυχία, ώστε η βασίλισσα της Ελλάδας να επιστρέψει στον χώρο που ανήκει, στη Super League. Θα είναι για την περιοχή μας μία ακόμη μεγάλη γιορτή.

Αγαπημένε μας πρόεδρε, Δημήτρη Μελισσανίδη, τα πρόσφατα δάκρυά σου αποτελούν όρκο τιμής για τη μεγάλη επιστροφή της ομάδας μας. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τίγρη γερά! Οι απανταχού ΑΕΚτζήδες στη δική σου ατσάλινη δυναμική στηρίζονται. Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν χάνονται. Καλώς ήλθατε στην πόλη μας”.

Δεν γνωρίζουμε (ακόμη) ποιος και για ποιον σκοπό εξέδωσε την παραπάνω ανακοίνωση. Εμείς επί 20 χρόνια στηρίζουμε την Α.Ε.Κ. σε όλα τα αθλήματα ανιδιοτελώς χωρίς μεγάλα λόγια και γλειψίματα παντός τύπου. Ολοι είναι περαστικοί: Πρόεδροι, προπονητές, αθλητές, η πλειοψηφία του λαού μας όμως είναι σταθερή σε λύπες και χαρές. Α.Ε.Κ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Σεβόμαστε και είμαστε μαζί με όποιον βάζει ένα λιθαράκι για το καλό της Α.Ε.Κ. σε όλα τα αθλήματα και το αποδεικνύουμε με έργα, γιατί μιλούν δυνατότερα από τα λόγια.

Καλωσορίζουμε την Α.Ε.Κ. στη Μαγνησία και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Υ.Γ.: Μην τολμήσει κανείς ξανά να καπηλευθεί το όνομα του Original 21 Volos Club».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου