ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Αετό Κερασιάς

συνεχίζεται-ο-προγραμματισμός-στον-α-170945

Ενίσχυσης συνέχεια για την ομάδα του Αετού, ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ με 14 ανανεώσεις, τέσσερις επιστροφές και δύο προωθήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σπαθούλα, αποφασίστηκε και ανανέωσαν την συνεργασία τους 14 ποδοσφαιριστές: Μπουρίτας Δημήτριος, Μαρούφ Αβραάμ, Τσιουρής Ευάγγελος, Παπαιωάννου Βασίλειος, Καρπούζας Αλέξανδρος, Καρυπίδης Λεωνίδας, Τσαμπάζης Φώτιος, Παπαναγιώτου Κωνσταντίνος, Ζήσης Νικόλαος, Ζήσης Χρήστος, Γκουγιάνος Παναγιώτης, Ταμπάκο Ντενίς, Καραγιάννης Χρήστος, Νακελλάρι Λευτέρης.

Επίσης, στην ομάδα επιστρέφουν, μετά από ένα χρόνο απουσίας τους οι εξής τέσσερις ποδοσφαιριστές: Κατσικάς Γεώργιος, Βλαχάβας Δημοσθένης, Βλαχάβας Ιωάννης και Βαζούκης Αθανάσιος.Στην ομάδα προωθούνται από την ακαδημία δύο νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο 14χρονος Μανώλης Δημήτριος και ο 16χρονος Σαγιάννης Αλέξανδρος.

Στον αντίποδα, παραχωρήθηκαν οι: Μπαλτσιάκης Γεώργιος (Σαρακηνός), Μαλανδρινός Γαρύφαλλος (Δάφνη) και Χαραλαμπίδης Δημήτριος (Παγασητικός). Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή πορεία με τις ομάδες τους.

Από την ομάδα, επίσης, αποχωρεί ο Παναγιώτης Αλατάς που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα διαμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Σπερχειάδα Φθιώτιδας (θα αγωνιστεί στην ομώνυμη ομάδα). Ηταν μια αναπάντεχη και αναγκαστική αποχώρηση, που δεν την ήθελε καμία πλευρά. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά του και ανακοινώνει και ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε από όλη την οικογένεια του ΑΕΤΟΥ για τον χαρακτήρα του και την ποδοσφαιρική του αξία, θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη ζωή του.

Επίσης, υπάρχει εκκρεμότητα στα θέματα των ποδοσφαιριστών Φέζο Αντρίτ, Χουσείν και Παπαστεργίου (είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Δάφνη).

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές της ομάδας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου στο γήπεδο της Κερασιάς υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Σπαθούλα και του άμεσου συνεργάτη του, Χρήστου Κολημήτρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου