ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κλάους αρνήθηκε την Παλέρμο και έμεινε στον ΠΑΟΚ ως το 2018

ο-κλάους-αρνήθηκε-την-παλέρμο-και-έμει-172541

Μπορεί το σίριαλ να κράτησε για λίγο παραπάνω από ό,τι έπρεπε και η κατάσταση να έμοιαζε μπερδεμένη, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, όμως, τελικά, επικράτησε η λογική και κυρίως το συναίσθημα. Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τη συμφωνία που θα κρατήσει τον διεθνή επιθετικό στην Τούμπα μέχρι το 2018.

Ο Κλάους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, αφού «έδωσε τα χέρια» με τον Ζήση Βρύζα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα τα βασικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αναμένεται ακόμη και την Πέμπτη να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών έναντι 2εκατ. ευρώ, νούμερο που εξ αρχής ο ΠΑΟΚ ήθελε να διαθέσει, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν από τη συμφωνία, στην Τούμπα έφτασε πρόταση από την ιταλική Παλέρμο για αγορά του 26χρονού έναντι 1,5εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο πρόσφερε τετραετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 2,9εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Κλάους δέχτηκε το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος, αδιαφορώντας για την πρόκληση του Campionato και τα περισσότερα χρήματα.

Έτσι, ολοκληρώθηκε μία μεγάλη εκκρεμότητα για την ΠΑΕ, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος από την προετοιμασία είχε εκδηλώσει την ανησυχία του για το θέμα της παραμονής του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου