ΤΟΠΙΚΟ

18/8 ξεκινά ο Αετός με Σπαθούλα

18-8-ξεκινά-ο-αετός-με-σπαθούλα-180877

Επιασε δουλειά η νέα διοίκηση του Αετού Κερασιάς υπό την προεδρία του Γεώργιου Ζήση, με την ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, και ανακοινώνει ότι:

« Όπως αναμενόταν και με την ίδια φιλοσοφία, εκτιμώντας και το πετυχημένο έργο του, συνεχίζουμε με προπονητή τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Σπαθούλα. Κατόπιν εισηγήσεως του ιδίου στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και ένας άλλος τεχνικός, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας του Αετού Κερασιάς.

Με ανακοίνωσή του ο έμπειρος τεχνικός συγχαίρει τους εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ. του Αετού Κερασιάς και βεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί μαζί τους έτσι ώστε να εκτελεστεί και η τελευταία φάση του πενταετούς σχεδιασμού. Να σημειωθεί ότι ο Αετός Κερασιάς διαθέτει το πιο νεανικό σύνολο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας με μέσο όρο ηλικίας τα δεκαεννιά έτη.

Εντός ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις περί ανανεώσεων – αποδεσμεύσεων – μεταγραφών.

Η προετοιμασία της ομάδος θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου και το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί στο πανέμορφο γήπεδο της Κερασιάς, όπου η θερμοκρασία πέφτει τουλάχιστον πέντε βαθμούς Κελσίου από τις κανονικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών έχει ως εξής: 27/8 ΑΕΤΟΣ Κ.-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ, 30/8 ΑΕΤΟΣ Κ.-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ, 1/9 ΑΕΤΟΣ Κ.-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ, 3/9 ΑΕΤΟΣ Κ.-ΔΑΦΝΗ, 6/9 ΑΕΤΟΣ Κ.-ΠΗΛΕΑΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου