ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση και ανασύνταξη δυνάμεων

ενίσχυση-και-ανασύνταξη-δυνάμεων-195565

Την άσχημη εμφάνιση σε συνδυασμό με την πρώτη εντός έδρας ήττα από τον Αιγινιακό καλείται να αφήσει πίσω της Νίκη Βόλου, η οποία την ερχόμενη Δευτέρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της FootballLeague.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

Οι κυανόλευκοι μετά την εκτός έδρας επιτυχία σε βάρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν μπόρεσαν να έχουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, χάνοντας για πρώτη φορά μέσα στο σπίτι τους από την ομάδα του Αιγινίου με 1-0 στην 18η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της FootballLeague.

Η ενίσχυση αλλά και η ανάκαμψη κρίνεται επιβεβλημένη για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, μιας και η ήττα στο Πανθεσσαλικό γκρέμισε τους κυανόλευκους από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον προσεχή αντίπαλο (Ηρακλή) να ανεβαίνει στους 36 έναντι 35 της βολιώτικης ομάδας.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης, προανήγγειλε τις μεταγραφές του Νίκου Σουλίδη αλλά και του 27χρονου πορτογάλου αμυντικού μέσου Πινιέιρο, οι οποίοι και προπονήθηκαν χθες, ωστόσο η ενίσχυση δεν σταματά εκεί, αφού αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Αναφορικά με τον Πινιέιρο, σημειώνεται ότι πέρα από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, έχει αγωνιστεί στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσσού (2009-10), στην Πολωνία (Βίντζεβ Λοτζ, 2010-12), στο Ισραήλ (Μακάμπι Νετάνια, 2013) και τελευταία στην Ταϋλάνδη και την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ.

Η προετοιμασία ενόψει Ηρακλή θα ξεκινήσει αύριο, μιας και μετά την χθεσινή αποθεραπεία η τεχνική ηγεσία έδωσε ρεπό ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές, περιμένοντας παράλληλα τις επιστροφές των τραυματιών Ισαάκ και Παπαδόπουλου.

  • Η αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας θα ξεκινήσει στις 6μ.μ., με τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ.

Κακή εμφάνιση και ήττα

Η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, ήρθε την περασμένη Κυριακή με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρης σε γκολ του Ζούρκου στο 81ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 1ο λεπτό, θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, αν δεν υπήρχε ο Αποστολίδης να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κουτσοσπύρου. Οι κυανόλευκοι, που δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα, που έφυγε με το διπλό από την Καλαμαριά, προσπάθησαν να απαντήσουν στο 34’, αλλά το σουτ του Τζιώρα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τόλιου. Από την άλλη ο Αιγινιακός έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 36’ με τον Αποστολίδη να μπλοκάρει το σουτ του Πέντα σε τετ α τετ. Ο Αποστολίδης μάλιστα ήταν και πάλι αυτός, που κράτησε όρθια την ομάδα του στο 57’ σε νέο τετ α τετ, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντινίδη. Ένα λεπτό μετά ο Τζιώρα βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, όμως το σουτ από διαγώνια θέση βρήκε ξανά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αιγινιακού, ο οποίος «πάγωσε» το Πανθεσσαλικό με τον νεοεισελθόντα Ζούρκο στο 81’, όταν το πλασέ του από το ύψος της περιοχής έγραψε το τελικό 0-1. Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και θα μπορούσαν να την έχουν πετύχει στις καθυστερήσεις, αν ο διαιτητής Κουτσογιάννης, δεν έκλεινε τα μάτια σε χέρι του Χατζή μέσα στην περιοχή. Μάλιστα, με τον ηπειρώτη ρέφερι να μην καταλογίζει το πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, βγαίνοντας στην κόντρα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Γκέσιο να μην μπορεί να κερδίσει τον Αποστολίδη.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Μπακάλης (90’ Γκότοβος), Ακασού (84’ Αναστασόπουλος), Σεϊμάν (59’ Τσίτας), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιατζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο (71’ Ζούρκος), Πέντα, Μπελόν (76’ Αχαλινόπουλος Κ.), Γκέσιος (90’Δήμου), Κουτσοσπύρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου