ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν ο ΟΥΚ

βράβευσε-τους-αθλητές-που-διακρίθηκα-199675

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΟΥΚ Βόλου στην αίθουσα «Φίλια Γή» στην Άλλη Μεριά παρουσία εκατοντάδων αθλητών, γονέων αλλά και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής κ. Μαρίνα Χρυσοβελόνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης με την αντιδήμαρχο κ. Νατάσσα Οικονόμου καθώς επίσης ο αντιπρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Τάκης Χαλέβας, ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΥΚ κ. Γιάννης Αντωνόπουλος ενώ χαιρετισμό απέστειλε η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέτα Μακρή.

Ο πρόεδρος του ΟΥΚ κ. Τάσος Μαρινάγης έκανε ένα μικρό απολογισμό της περσινής χρονιάς και τόνισε πώς το Σωματείο παρ’ όλες τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες συνεχίζει την προσπάθεια για επιτυχίες και διακρίσεις εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας τον Βόλο.

Συνεχάρη όλους τους προπονητές και αθλητές του Συλλόγου για την μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες, ευχαρίστησε δε ιδιαιτέρως τους γονείς οι οποίοι στήριξαν οικονομικά όλο το βάρος της προετοιμασίας αλλά και των 40 εκτός Βόλου αποστολών για το 2013. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Βόλου και στην Π.Θεσσαλίας για την στήριξή τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ακολούθησαν οι απολογισμοί των τμημάτων από τους εφόρους Κολύμβησης κ. Λασκαρίνα Κυριακίδου και Υδατοσφαίρισης κ. Θανάση Καλιτζαίο και οι βραβεύσεις αθλητών και ομάδων σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.:

Από το τμήμα της κολύμβησης τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους οι αθλητές και αθλήτριες:

1)Δεληκούρας Γιώργος

2)Γαργαλέτσος Απόστολος

3)Κουφιδάκης Χρήστος

4)Βαρδάκη Χρυσούλα

5)Συνετοπούλου Ελισάβετ

6)Μπέτας Γιάννης

7)Παπαθωμάς Θάνος

8)Λαμπριάδης Κων/νος

9)Ζαχαράκης Παναγιώτης

10)Τριανταφύλλου Γιώργος

11)Σπατάρου Άλεξ

12)Ζαμιλούδη Αργυρώ

13)Δίπλα Κατερίνα

14)Παπαϊωάννου Κων/να

15)Ράπτη Μαριλίτα

16)Λαμπριάδης Γιώργος

17)Καραγιάννη Αγγελική

18)Κουφιδάκη Χρυσάνθη

Από το τμήμα Υδατοσφαίρισης βραβεύτηκαν :

Η ομάδα Ν.Αντρών για την κατάκτηση της 7ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα Εφήβων για την κατάκτηση της 9ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η ομάδα Μίνι Παίδων για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο υδατοσφαιριστής Σταμάτης Μολοχάδης για την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων και την κατάκτηση της 3ης θέσης με το Εθνικό μας Συγκρότημα στο Διεθνές Τουρνουά του Ομπρένοβατς .

Οι Υδατοσφαιριστές Κολημήτρας Αλέξανδρος, Κυριαζής Αλέξανδρος, Γαλάνης Γιώργος και Νικηφορίδης Μηνάς για την κλήση τους στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Εφήβων.

Ειδική βράβευση για την προσφορά τους στο Σύλλογο στους Παπαναστασίου Κων/νο, Μαρινάγη Γιώργο και Μαρασλή Αργύρη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παρουσίαση χορευτικών συνόλων από τη σχολή χορού CHORUS LINE.

To Δ.Σ. του Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν για την εκδήλωση: τον κ Μίλτο Μουστακαλή και το κέντρο Φίλια Γή, την ΕΨΑ, την κ. Έφη Ηλιοπούλου Αθανασοπούλου η οποία φιλοτέχνησε ένα εκπληκτικό γούρι – κόσμημα για τον Σύλλογο, τους φίλους χορηγούς της Λαχειοφόρου αγοράς.

Αλλά πάνω απ’ όλα το ΔΣ ευχαριστεί τους γονείς που ο καθένας με τον τρόπο του προσέφερε τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τις κυρίες που έφτιαξαν και παρουσίασαν ένα υπέροχο μπουφέ, αποδεικνύοντας πως προσφέροντας όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σπουδαία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου